Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο Δήμος ευχαριστεί για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο"


Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους, από την 1η Νοεμβρίου έως τις 31η Δεκεμβρίου 2011, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας:
Τις επιχειρήσεις:

Όμιλος «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»
Αρτοποιία «Καραμολέγκος»
Ζαχαροπλαστείο «PICADILLY»
 Τους οργανισμούς- συλλόγους:
Πρόεδρο και Δ.Σ. Κεντρικής Λαχαναγοράς Ρέντη
Την Β5 Νομαρχιακή Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας για την ευγενική προσπάθεια να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό προϊόντων και να τα προσφέρει
Τους δημότες:
 κ. Μπόβος Χαράλαμπος
κ. Κουτσάκης Μιχάλης
κα Συμιγδαλά Ρένα
κα Βαλάκου Νούλη (στη μνήμη του αδελφού της)
κα Παπαγεωργίου Μήνα
κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος
κ. Καβακόπουλος Πανταζής (στη μνήμη της συζύγου του)
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τους κκ Δημήτρη και Γεώργιο Κανταρέλη που μας έφεραν σε επαφή με την Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχή και σημαντική προσφορά σε οπωροκηπευτικά προϊόντα, την κα Γεωργία Χατζήβεη και τους «Ανθρώπους Αγάπης» για την σημαντική προσφορά τους και όλους όσους προσέφεραν ανώνυμα τις χορηγίες τους.
Τέλος, από παράλειψη τον μήνα Οκτώβριο δεν αναφέρθηκε ο λόγος της προσφοράς των καθηγητών του 1ου Λυκείου, της κας Μανωλεδάκη, της κας Μεταξά και του κου Μητρόπουλου, που ήταν για την μνήμη της Ελένης Μαραβέγια.
Όλοι εμείς που προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και με τη γέννηση του Θεανθρώπου να γεννηθεί και στις καρδιές μας η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.
Η Υπεύθυνη Κοινωνικού Παντοπωλείου
Αγ. Καβακοπούλου
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  κα Νίκη Καβακοπούλου, τηλ.: 210 2526876 κιν.: 6977267887, e-mail: kavakopoulouniki@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου