Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδρίαση ναι, Προϋπολογισμός όχι

Την επόμενη Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας στις εγκαταστάσεις του Μίλτος Κουντουράς. Δεκατρία θέματα έχει η Ημερήσια Διάταξη και, φυσικά, και πάλι δεν υπάρχει συζήτηση για έγκριση του Προϋπολογισμού -που άλλωστε απαιτεί ειδική συνεδρίαση- καθώς ανεπάρκεια και υπονόμευση πάνε
μαζί.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:
Έγκριση εισήγησης αρμόδιας επιτροπής για την κοπή δένδρων σε διάφορα σημεία του Δήμου.


Έγκριση απαλλαγής ή μη από την καταβολή δημοτικών τελών των κ.κ. Ε.Βαλεοντή, Α.Βλάχου-Βιλλιώτη και Ε.Τζωρτζή, μετά τις αριθ. 1/12, 2/12 και 3/12 αντίστοιχες αποφάσεις-εισηγήσεις του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν.Φιλ/φειας.

Έγκριση ανάκλησης των αριθ. 6/2012 και 20/2012 αποφάσεων Δ.Σ. περί παράτασης σύμβασης και απευθείας ανάθεσης αντιστοίχως της προμήθειας καυσίμων κίνησης οχημάτων και θέρμανσης δημοτικών κτηρίων, τρίμηνης διάρκειας.

Ορισμός ενός Δημ. Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων έτους 2012.

Έγκριση επιστροφής ποσού 25,00 € στην κ. Γ.Τσαγκαράκη, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

Έγκριση επιβολής προστίμου για τοποθέτηση παράνομης διαφημιστικής πινακίδας επί της συμβολής των οδών Δεκελείας & Ν.Τρυπιά, βάσει των διατάξεων του Ν. 2946/01.

Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Γ.Καραβία και των μελών αυτού κ.κ. Α.Γκαρά-Παπαθανασίου και Χ.Δημακόπουλου και ορισμός αντικαταστατών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Δ.&Κ.Κώδικα (Ν. 3464/06).

Έγκριση εισήγησης για λειτουργία του Δήμου σε 24ωρη βάρδια και επταήμερη απασχόληση του προσωπικού του για το έτος 2012.

Ορισμός Δημ. Συμβούλων για τις επιτροπές παραλαβής έργων έτους 2012.

Χορήγηση παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση των εργασιών του έργου «Καθαρισμός και συντήρηση δικτύου ομβρίων  υδροσυλλογής Δ.Ν.Φ.».

Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το τρίμηνο 1/10-31/12/2011, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10.

Έγκριση υποβολής πρότασης στο Π.Ε.Π. «Αττική 2007-2013» Άξονας Προτεραιότητας 2 - «Υποδομές φροντίδας παιδιών».

Έγκριση ποσού ιδίας συμμετοχής για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ», δέσμευση και εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. έτους 2012 της ιδίας συμμετοχής και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για τις προβλεπόμενες προενταξιακές ενέργειες.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου