Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ομαλότητα στο Δήμο, ή χρεοκοπία το σημερινό δίλημμα λέει η Δήμαρχος

Σήμερα θα φανεί ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι επιθυμούν την ομαλή λειτουργία του Δήμου και ποιοι επενδύουν στη χρεοκοπία του, είπε στο δημοτικό συμβούλιο η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά, η οποία προειδοποίησε ότι αν η εσωτερική αντιπολίτευση, όπως χαρακτήρισε την ομαδούλα Γρετζελιά, καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό, τότε στα τέλη Μαρτίου δεν θα υπάρχουν χρήματα ούτε για μισθούς, ούτε για άλλα λειτουργικά έξοδα, ενώ θα
ανοίξει ο δρόμος για τη χρεοκοπία του Δήμου.
Η Δήμαρχος ζήτησε από όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αφήσουν κατά μέρος κάθε τι που θα μπορούσε να χωρίσει την πελιοψηφία, να αποδείξουν όπως είπε, την αξία τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδήμαρχου Χαράλαμπου Μπόβου.

6 σχόλια:

  1. Tι εμπνευσμένο σχέδιο! Συγχαρητήρια στους ανόητους συνεργάτες που πίστεψαν ότι μιμούμενοι τις ποταπές μεθόδους Παπανδρέου-Παπαδήμου με αυτό τον ηλίθιο τρόπο θα μπορούσαν να εκβιάσουν την ψήφο των δημοτικών συμβούλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσακιωρης θωμάς2 Μαρτίου 2012 στις 10:11 μ.μ.

    Κυρία ΔΗΜΑΡΧΕ
    Οι πολίτες αυτής της πόλης σας επέλεξαν να την διοικήσετε,πήρατε το μήνυμα , επίμένετε και καλά κάνετε.Η όλη κατάσταση που δημιουργείται θέλει μία στιβαρή αντιμετώπιση,βγείτε λοιπόν ,αναγνωρίστε τα όποια λάθη σας και καταγγειλτε δημόσια τους συνεργάτες σας.δημοτικούς συμβούλους που αντιτίθενται στα σχεδια σας, φερνουν εμπόδια στο να φερετε εις πέρας την αποστολή σας.Κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρετε,κάτι θα είδατε ,κάτι θα σας ακούσατε,σύζυγος Δημάρχου είσασταν και σίγουρα θα συζητούσατε περισσότερα πράγματα για τους συνεργάτες του.Και αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι αν όχι όλοι ,είχαν τη θεσούλα τους;;;;;Ευγνώμων ο Μακαρίτης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρήματα δεν υπάρχουν (έτσι λέει η Δήμαρχος), αλλά 4-5 σύμβουλοι (σύμβουλοι που λέει ο λόγος τώρα) και 3-4 αντιδήμαρχοι πάνε πρώτοι-πρώτοι στο ταμείο κάθε μήνα, μη τυχόν και τελειώσουν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατσακιωρης θωμάς6 Μαρτίου 2012 στις 6:42 μ.μ.

    Και εγώ διαφωνώ κύριε περιπτερά με τους συμβούλους και την αμοιβή των αιρετών,θα προτιμούσα να αμοίβονται από την κύρια εργασία τους,να εισαχθεί ο εθελοντισμός στην ενασχόληση με τα του Δήμου,η οι αμοιβές τους να καλύπτουν ενα ελάχιστο κόστος.Βέβαια ζούμε στην Ελλάδα και δεν το βλέπω να φτανουμε σε τέτοια επίπεδα,αλλά ας μην την βλέπουμε και ως επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα περί... εθελοντισμού μπορεί να ακούγονται ωραία στ' αυτιά και να προσφέρονται για λαϊκισμό αλλά είναι λίαν επιεικώς ασόβαρα και επικίνδυνα. Αν ο αιρετός δεν πληρώνεται, τότε ειδικά είναι που θα βουτήξει το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι και με το δίκιο του. Ας είμαστε λίγο σοβαρότεροι όταν εκφράζουμε τέτοιες απόψεις.

      Διαγραφή
  5. ενώ τώρα που προβλέπεται να πληρώνονται και με πολύ καλές αποδοχές, το δάχτυλο το έχουν έξω από το βάζο!!!

    και ενώ πληρώνονται πολύ καλά, κάνουν εξ' ίσου καλά και την δουλειά για την οποία πληρώνονται!!!

    Δηλαδή η Δήμαρχος, για να δημαρχεύει άριστα πρέπει να παίρνει 4.500 €,
    ο αντιδήμαρχος καθαριότητας έχει καθαρή την πόλη,
    ο αντιδήμαρχος οικονομικών έχει σε άριστη κατάσταση τα οικονομικά του Δήμου,
    και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών υπηρεσιών (αν υπάρχει και τέτοιος) φροντίζει τους έχοντες ανάγκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή