Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τομπούλογλου: Πρώτα Γλέζος, μετά Συμβούλιο

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» κ. Χάρης Τομπούλογλου, στη χθεσινή (22/02/2012) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Λυπάμαι ειλικρινά διότι, την ίδια ώρα που επισκέφθηκε την πόλη μας το σύμβολο της Εθνικής μας Αντίστασης κ. Μανώλης Γλέζος για να μιλήσει στη
Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ορίστηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μεταθέσουμε για μία ώρα τη συνεδρίαση. Αυτό θα αποτελούσε το ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού στον επιφανή επισκέπτη μας. Λυπάμαι ειλικρινά για την ασέβεια που επέδειξε στην προκειμένη περίπτωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελής Γρετζελιάς και η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της».

9 σχόλια:

  1. Εντάξει, κατανοητή και, εν μέρει, αποδεκτή η προσπάθεια για τη συλλογή ψήφων, αλλά το πιο βασικό είναι η αξιοπρέπεια.
    Νομίζω ότι ο Χάρης δεν έχει ανάγκη να καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες το μόνο που δείχνουν είναι ότι είναι βαθιά ριζωμένη η παλαιοκομματική αντίληψη.
    Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του λαϊκισμού, τότε ποιός είναι;
    Και με όλο το σεβασμό προς τον συμβολισμό του οποίου είναι φορέας ο Μανώλης Γλέζος, δεν είναι δυνατό να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης από τον οιονδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το blog μάλλον έχει κάποιο φίλτρο το οποίο σβήνει τα μηνύματα που είναι εγκωμιαστικά για τον Χάρη και κρατάει όσα του τη λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε τα χάπια σου. Έχουν λήξει από καιρό...

      Διαγραφή
    2. Κατ' αρχήν οφείλεις να είσαι κατά τι πιο ευγενής με τους αναγνώστες σου.
      Κατά δεύτερον, έστειλα ένα μήνυμα εδώ που έλεγα ότι θα είναι καλός δήμαρχος ο Χάρης γιατί τους βλέπει όλους σαν Φιλαδελφειώτες και όχι το που ανήκουν πριν από μια εβδομάδα αλλά ακόμα βλέπω τη Ζιζέλ. Ειλικρινά δεν ήθελα να σε τσαντίσω. Αλλά τσαντίστηκες.
      Δεν παίρνω χάπια.

      Διαγραφή
    3. Κατ' αρχήν δεν οφείλω τίποτα. Οι ειρωνείες της δεκάρας αντιμετωπίζονται ανάλογα. Δεν έχω λάβει τίποτα σχετικό, θα μπορούσες να ρωτήσεις αντί να ειρωνεύεσαι. Κάνε μια βόλτα στις αναρτήσεις μου, θα βρεις εκατοντάδες θετικά σχόλια για το Χάρη. Εκατοντάδες. Μήπως παίρνεις χάπια και δεν το θυμάσαι;

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμε 05:55

      Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον διαχειριστή, φρονώ ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει πρόθεση επιλεκτικής δημοσιογραφίας.
      Επί της ουσίας τώρα. Ασφαλώς και δικαιούσαι να έχεις την όποια άποψη θέλεις για το αν ο Χάρης θα ήταν καλός ή όχι Δήμαρχος. Πιθανόν και να ηταν. Η άποψή σου είναι σεβαστή, όμως δεν είναι τίποτα άλλο από εκτίμηση και,ίσως, επιθυμία. Γιατί δεν υπάρχουν απολογιστικά στοιχεία.
      Το μόνο απτό στοιχείο/κριτήριο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως εχέγγυο για το μέλλον είναι η στάση και η συμπεριφορά στο παρόν.
      Και σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι.

      Διαγραφή
  3. Λυπάμαι αν τσαντίστηκες. Δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ένα σοβαρό ΜΜΕ έχουμε στην πόλη άντε και την Αναζήτηση. Μην το χάσουμε και αυτό. Η ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ευγενής με τους ευγενείς. Με τους είρωνες, απλώς δεν γυρίζω το άλλο μάγουλο. Λυπάμαι αν σε στενοχώρησα. Η αυτοκριτική για το τι και πώς το γράφουμε, ομοίως δεν έβλαψε κανέναν. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Και μην ξεχνάς το πιο σημαντικό: δεν ξέρω ποιος είσαι!

      Διαγραφή