Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Για τον Μανώλη Γλέζο...


Επειδή ορισμένοι αναγνώστες μας αμφισβήτησαν το γεγονός ότι οι Μανώλης Γλέζος και Λάκης Σάντας κατέβασαν τη γερμανική σημαία από την Καρίπολη, αναγνώστριά μας, μας έστειλε απόκομμα εφημερίδας της εποχής που αναφέρι το γεγονός. Την
αναδημοσιεύουμε ευχαρίστως.

11 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ!

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη δίνετε σημασία σε δημοσιεύματα ρε παιδιά. Αυτά τα έγραψε ο Μανιαδάκης για να συκοφαντήσει τον Γλέζο και τον Σάντα μετά 70 χρόνια ως Left Hand Arrow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στημένα μου φαίνονται όλα αυτά, γιατί σήμερα το πρωί οι γραμματείς του ΣΥΝ και της ΔΗΜΑΡ έπιναν το καφεδάκι τους, μαζί με άλλους Φιλαδελφειώτες σε γνωστό καφέ επί της οδού Δεκελείας. Καθόμουν σε διπλανό τραπέζι και δεν διέκρινα καμία αντιπαλότητα, το αντίθετο μάλιστα. Όλες μα όλες οι εκφράσεις της αριστεράς παρουσιάζουν άνοδο και αυτό ενοχλεί κάποιους ενόψει εκλογών. Ίσως να είναι αυτή η αιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλακα κανεις;
      Ξερεις ποιος ειναι γραμματεας στο ΣΥΝ
      η υποθετεις

      Διαγραφή
  4. Nαι, αλλά αυτός δεν είναι ο Γλέζος που κατέβασε εκείνη την σημαία, είναι άλλος Γλέζος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε παιδιά, αυτοί δεν δουλεύουν; Ή συνέπεσε να έχουν άδεια όλοι μαζί την ίδια μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΣΗΜΕΡΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΟΟΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή οι γραμματείς του ΣΥΝ και της ΔΗΜΑΡ δεν έχουν δουλειά;

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 9.28 ΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οι άνθρωποι ειναι άνεργοι, τότε όλοι συμπάσχουμε. Αν όμως έχουν δουλειές, δεν είναι περίεργο να πίνουν καφέ το πρωί μιας εργάσιμης ημέρας; Εκτός και αν συνέπεσε να έχουν άδεια. Και οι συμπτώσεις στηνζωή είναι.

      Διαγραφή