Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η νίκη επί του Απόλλωνα κι άλλα νέα του Ιωνικού

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ- Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-2 σετ   (23-25,19-25,25-16,25-15,15-13) ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ . ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ 2η. Ο ΓΣΑπόλλων αιφνιδίασε στην αρχή τον Ιωνικό ΑΣ και με εξαιρετική εμφάνιση  προηγήθηκε 0-2 σετ .Η ομάδα του Κώστα Νικηφορίδη αφυπνίστηκε και με διάρκεια στην απόδοση της σε άμυνα και επίθεση ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ 0-2 και
νίκησε τελικά  με 3-2 σετ. Μετά το 2ο σετ η εξαιρετική η παρουσία  των παικτών μας οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από τους 200 περίπου φίλους του Ιωνικού ΑΣ, αλλά και για  την Άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία.    Η ΑΕΚ και μαθηματικά πρωταθλήτρια 2 αγωνιστικές προ του τέλους(38β) . Εθνικός Πειραιά ( 30 β ) και Ιωνικός ΑΣ(29β )  διεκδικούν την 2η θέση-η 3η θέση είναι εξασφαλισμένη - στην 4η θέση τα Χανιά με ( 23β ,σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει  διπλή ήττα από τον Ιωνικό ΑΣ ).
Ιωνικός ΑΣ ( κόουτς Νικηφορίδης ) Φιλιππαίος, Οικονόμου,Ζιαβράς,Μανίτσας,Μακρόπουλος, Κονταρής ,Ανεστόπουλος. Τσαμπάς,Ζαγγανάς,Καλογερόπουλος,Κοτσαμπάσης, Παπαστέλιος,Σχίζας,Σαραντίδης ,Κόγκας .


·       ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ
ΖΑΟΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-1 ( 25-16,21-25,26-24,26-24)
Με πολλά παραπόνα από την Διαιτησία στην ήττα μας 3-1από το ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο έχουν οι γυναίκες του Ιωνικού ΑΣ .Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά και έδειξαν με τον ποιο πειστικό τρόπο την πολύ καλή τους φετινή πορεία που τους εξασφαλίζει  την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα 2 αγωνιστικές προ του τέλους .Βαθμολογία- Ρέθυμνο 41,ΖΑΟΝ 36,Ιωνικός ΑΣ 29 ,Ηλυσιακός 17…….
Ιωνικός ΑΣ (κόουτς Ρούσης)                                               Σύλλα,Χανδρή,Ευθυμίου,Τζήμα,Οικονομίδου,Καρακατσάνη,Μεγαρίτη(λ)Γκιαούρη(λ)Μαυροπάνου,Σιλαβντινα.
·       ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
·       ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΙΓΙΟΥ 20-19!Με μεγάλο πάθος και με πολλά…χιλιόμετρα στα πόδια τους οι ταλαντούχοι νέοι του Ιωνικού πέτυχαν πραγματικό θρίαμβο 20-19(10-12) επί του Πήγασου Αιγίου και αναρριχήθηκαν  στην 2η θέση του Πρωταθλήματος Ανδρών της Α2!
    Το παιχνίδι ήτανε για πολύ γερά νευρά και το σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο 3λεπτο .Η ομάδα του Αιγίου αποτελείτο επί το πλείστον από βετεράνους παίκτες της Α1 κατηγορίας οι οποίοι ήτανε αδύνατον να παρακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό της ομάδας του Μενέλαου Δανήλου και Μιχάλη Φουντεδάκη .

·       Η Παιδική ομάδα με τελικό απολογισμό 9 νίκες 1 ισοπαλία, 1 ήττα ,βαθμοί 19 και τέρματα 437-248, κατέκτησε τελικά την  2η θέση και προκρίθηκε  στις  4 πρώτες ομάδες από την Αττική (ΕΣΧΑ )στους ημιτελικούς  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.                     Οι άλλες τρείς ομάδες είναι ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1ος, Πανελλήνιος 3ος ΓΣ, Πανιώνιος ΓΣ  4ος.
·       Η Παμπαίδων βρίσκεται στην 4η θέση (8 νίκες 2 ήττες) 3 αγωνιστικές προ του τέλους - και όλα δείχνουν ότι οι 3 που θα περάσουν στην τελική φάση -εκτός μεγάλων εκπλήξεων –είναι οι Δικέφαλος Αστέρας, Πανελλήνιος ΓΣ,ΓΑΣ Καματερού.
·       Στο Μίνι η ομάδα του Ιωνικού διεκδικεί με την ΑΕΚ την 3η προνομιούχο θέση . 
·         Μεγάλη πρόκριση των Εφήβων στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ,νίκησε στα ημιτελικά τον ΑΣΕ Δούκα 26-18,Α.Ο Κοζάνης 38-15 και Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης με 23-15 και πέρασε αήττητος πρώτος (με 2ο τον Δούκα ) Μαζί  με τον Ιωνικό ΑΣ και τον ΑΣΕ Δούκα ,πέρασαν από τους άλλους ομίλους οι ΠΑΟΚ ,Δράμα 86,Φίλιππος Βέροιας, Διομήδης Αργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου