Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στον πολίτη, ποιος θα απαντήσει;

Από τον συμπολίτη μας κ. Βλαχιώτη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:
κ. Σεϊτανίδη
Απευθύνομαι σε εσάς με την ελπίδα ότι θα ενδιαφερθείτε για ένα θέμα που έχει σχέση με την ατομική ασφάλεια συμπολιτών μας.
Την Κυριακή που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Κόντου, όπως γνωρίζετε ο
συναγερμός φωτιάς άρχισε να κτυπά στη μέση της εκδήλωσης.
Επειδή κανείς ηλεκτρολόγος του Δήμου δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την κόρνα του συναγερμού, αυτή μετά από 10 λεπτά αναστάτωσης αποσυνδέθηκε  και έτσι μπόρεσε να συνεχιστεί η εκδήλωση.
Σήμερα Τετάρτη, στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ ήσαν συγκεντρωμένοι περί τους 250 συμπολίτες μας για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Ιστορίας. Το καλώδιο της κόρνας ήταν ακόμη στον "αέρα" και κάθε μισό λεπτό ακουγόταν από το ντουλάπι του συναγερμού ένας ήχος που δείχνει ότι μάλλον ο συναγερμός είναι αποσυνδεδεμένος.
Κατά συνέπεια κατά την διάρκεια, που είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι στο ισόγειο, αν πιάσει μια φωτιά στο υπόγειο του κτιρίου, ο συναγερμός δεν θα καταλάβει τίποτα, καμία κόρνα δεν θα χτυπήσει και ο κόσμος ίσως να ψηθεί ζωντανός.
Επειδή αν απευθυνθώ εγώ στις υπηρεσίες του Δήμου, δεν πρόκειται κανενός το αυτί να ιδρώσει, μήπως θα μπορούσατε εσείς σαν Μέσο Ενημέρωσης να τους κάνατε γνωστό, ότι αυτή η κατάσταση είναι λίαν επικίνδυνη?
με εκτίμηση
Β. Βλαχιώτης


Η επιστολή του κ. Βλαχιώτη είναι εύγλωττη, ωστόσο είναι αυτονόητο ότι οι υπηρεσίες του Δήμου -ιδιαίτερα εκείνες του ΠΠΙΕΔ- έπρεπε να έχουν αντιδράσει νωρίτερα, ώστε να μην περιμένουν ούτε την εκδήλωση της "Πολιτιστικής Αναγέννησης" για την ιστορία, ούτε βέβαια την επιστολή του συμπολίτη μας. Κύριε Βλαχιώτη, αν πρέπει ΕΜΕΙΣ (ή το κάθε Μέσο Ενημέρωσης) να τους κάνουμε γνωστό ότι η κατάσταση είναι λίαν επικίνδυνη, τότε... η κατάσταση είναι λίαν επικίνδυνη, όχι μόνο λόγω του καλωδίου. Προς το παρόν, περιμένουμε μια απάντηση από το Δήμο, είτε με επιστολή είτε -καλύτερα- με έργο.
Για να δούμε...
Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Σεϊτανίδη & κύριε Βλαχιώτη,
    Στην εκδήλωση ήσαν παρόντες οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας.
    Δεν θα έπρεπε η επανασύνδεση του συστήματος να είχε γίνει αμέσως το επόμενο πρωί?
    Χρειαζόταν η επιστολή του παρευρισκόμενου και η μεσολάβηση του Μέσου Ενημέρωσης?

    Μη περιμένετε άδικα λοιπόν.
    Και στο τελευταίο μάθημα της Ιστορίας, αποσυνδεδεμένο θα είναι ακόμα το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσακιωρης θωμάς18 Μαρτίου 2012 στις 11:18 μ.μ.

    Πιθανόν οι Αντιδήμαρχοι να ετοιμαζαν το σοου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..τους ενδιαφέρει το πολιτικό τους μέλλον μάλλον..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή