Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Έκτακτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη

                                                   Δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις προγραμμάτισε ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου για μεθαύριο, Τετάρτη. Η πρώτη αφορά άμεσα στις επικείμενες εκλογές καθώς to μοναδικό θέμα είναι:
Διάθεση δημοτικών χώρων στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 6ης/5/2012. Η Συνεδρίαση κρίνεται ότι έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα δεδομένου ότι το Δ.Σ. συγκαλείται, βάσει των διατάξεων του


άρθρου 44 του Π.Δ. 26/2012 και της αριθ. πρωτ. 14473/11-4-2012 Απόφασης Υπ. Εσωτερικών, αμέσως μετά την διενεργηθείσα στις 20/4/2012 σύσκεψη της κας Δημάρχου με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και την υπογραφή του σχετικού Πρακτικού.

Η δεύτερη συνεδρίαση αφορά επίσης σε εκλογές, αλλά και στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς:

1.     Ψήφιση πίστωσης 4.400,00 € για την πληρωμή δαπάνης προμήθειας ειδών εστιάσεως κλπ. για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών των εκλογικών τμημάτων του Δήμου κατά τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 6ης/5/2012.

2.     Ψήφιση πίστωσης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς έτους 2012.

3.     Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών, αξιολόγησης και παραλαβής προμηθειών έτους 2012 (επανεισαγωγή).

4.     Έγκριση ποσού ιδίας συμμετοχής για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ», δέσμευση και εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. έτους 2012 της ιδίας συμμετοχής και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για τις προβλεπόμενες προενταξιακές ενέργειες.

Η Συνεδρίαση κρίνεται ότι έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα για το πρώτο θέμα λόγω της ανάγκης έγκαιρης λήψης απόφασης από το Δ.Σ. πριν τις Βουλευτικές Εκλογές, για το δεύτερο πριν τις ημερομηνίες εορτασμού της φετινής Πρωτομαγιάς, για το τρίτο λόγω της άμεσης ανάγκης λειτουργίας των Επιτροπών, μετά την διενεργούμενη σήμερα (23/4/2012) κλήρωση για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών αυτών και για το τέταρτο λόγω εκπνοής της προθεσμίας υποβολής και του κινδύνου απένταξης  από το Πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου