Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρώτος ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πάνω από 11% η ΝΔ, λίγο κάτω από 9% το ΠΑΣΟΚ στην πόλη


Επτάμιση η Χρυσή Αυγή; Απίστευτο...

13 σχόλια:

  1. Και γιατί παρακαλώ;. Πάντα τα άκρα δεν αναδείχνονταν όταν το πολιτικό σύστημα κατέρρεε όπως γράφεις στο πιο πάνω άρθρο; Όταν οι πολιτικοί «ξεχνάνε» τα βασικά στοιχεία της δημοκρατίας; Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το πρώτο σοβαρό πολιτικό του σφάλμα: Δημοκρατία αλλά κάρτ. Δεν συζητά με τη Χρυσή Αυγή. Μήπως η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντιμνημονιακό κόμμα που μάλιστα έχει την ίδια άποψη για την εθνικοποίηση των τραπεζών με τον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως η Χρυσή Αυγή δεν αντιπροσωπεύει ένα τμήμα του εκλογικού σώματος μεγαλύτερου απ την ΔΗΜ.ΑΡ και τα διάφορα εκτός βουλής κόμματα, κομματίδια και γκρουπούσκουλα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να «συζητήσει»; Ας μην πούμε για την Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ που είναι μεν μνημονιακά κόμματα αλλά αφού το μνημόνιο έχει αποδοκιμαστεί από την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος προφανώς δεν έχουν δικαιολογία να μην συζητούν πάνω σε μια αντιμνημονιακή πρόταση ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό απ την ΔΗΜ.ΑΡ και θέση την αντισυνταγματικότητα και άρα την ανυπαρξία του μνημονίου. Το πρώτο δείγμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι απαγοητευτικό. Αν δεν βάλει ένα αντιμνημονιακό εθνικό αναπτυξιακό πλαίσιο διακυβέρνησης πάνω στο οποίο θα καλέσει να συνεννοηθούν πρωτίστως ΟΛΑ τα εντός βουλής κόμματα μοιραία θα επιστρέψει στα «κανονικά» του ποσοστά και η ευκαιρία θα έχει χαθεί. Όχι για την «αριστερά», αλλά για τη χώρα. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O SYRIZA ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ! ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ!

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή συναντήθηκαν; Ποιοι είναι οι όροι; Ξέρεις κάτι και δεν το λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑ-ΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που θα μετέχει υποχρεωτικά και ο κ. Μιχαλολιάκος θα έχει τηλεοπτική κάλυψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗ-ΠΑ-ΡΙΖΑ θα λέγεται. Υπουργός συνωστισμένης παιδείας θα είναι η κα Ρεπούση και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ο Αντώνης ο βαρκάρης ο Σερέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοψτε καμια αποδειξη ρε και μετα να κυβερνησετε επαναστατες δραχμουλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μεγάλο δίκιο, φίλε. Οι "επαναστάτες" είναι πρώτοι στην εκμετάλλευση των παθογενειών του συστήματος. Όχι αποδείξεις δεν δίνουν στα μαγαζιά τους, αλλά (στο βαθμό που μπορούν) κάνουν και τα ρουσφέτια τους, οι δε συνδικαλιστές , σε διάφορους χώρους, παίρνουν τους βαθμους και τα επιδόματα χωρίς να δουλεύουν.
      Κατά τα άλλα δημαγωγούν και κατακρίνουν σύστημα.
      Κοιτάξτε τους στις τηλεοράσεις αυτές τις ημέρες. Με 16% έχουν μια έπαρση και βγάζουν μια αλαζονεία ανευ προηγουμένου. Ο Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο με τη γνωστή του αναίδεια, λες και έχει αυτοδυναμία. Κάνουν μικροκομματικά παιχνιδάκια όπως ακριβώς κατηγορούσαν τα πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα.
      Αλλά που θα πάει. Θα τους καταλάβει γρήγορα ο κόσμος. Συστήνω σε όποιον έχει αμφιβολία, να μελετήσει με προσοχή τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και την ανάπτυξη, καθώς και για την εξωτερική πολιτική.

      Διαγραφή
  8. Aυτό το "θα καταλάβει ο κόσμος" γιατί δεν μου φαίνεται και το πιο εύκολο πράγμα?

    Την στιγμή που το 2009 ψήφισαν λεφτά υπάρχουν και το 2012 ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι πως ερμηνεύεις το εκλογικό αποτέλεσμα. Κατά τη γνώμη μου ο Έλληνας, πλέον, ψηφίζει αρνητικά. Δηλαδή πρωτίστως καταψηφίζει και δευτερευόντως επιδοκιμάζει. Έτσι λοιπόν το 2009 κυρίως καταψήφισε τον Καραμανλή και δευτερευόντως υπερψήφισε τον Παπανδρέου.
      Σήμερα καταψήφισε το Πασοκ και τη ΝΔ και λογικά είχαμε Τσίπρα και καμμένο.
      Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ούτε τις νεοκομμουνιστικές και αριστερίστικες βλακείες του Τσίπρα επιδοκιμάζει, ούτε τις περιθωριακές, μεταφυσικές, βλακώδεις εμμονές του Καμμένου.
      Εκτιμώ ότι το καλύτερο θα είναι να αρχίσουν να αποκαλύπτουν στον κόσμο το τι πραγματικά θέλουν και ο Τσίπρας και ο Καμμένος και τότε θα αρχίσει να τρομάζει ο κόσμος, όπως σήμερα με τη χρυσή αυγή (για διαφορετικούς, φυσικά, λόγους). Οι λογικές Τσίπρα και Καμμένου, όσο και αν ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, όσο και αν φαίνονται διαφορετικές, είναι τραγικά όμοιες, τόσο στις επιδιώξεις τους, όσο και στα καταστροφικά αποτελέσματα για τη χώρα που θα είχε η τυχόν εφαρμογή τους.

      Διαγραφή