Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Παραιτήθηκε και ο Γιώργος Καραβίας

Μετά από σκέψη και προβληματισμό επί αρκετό χρονικό διάστημα, ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Αποστολάκη αλλά και της σημερινής Δημάρχου Έφης Γαϊτανά, ο Γιώργος Καραβίας παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από τη θέση του προέδρου του Ενιαίου Φορέα και του Δημοτικού Συμβούλου. Ο Γιώργος Καραβίας δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις δραστηριότητές του στον
αθλητισμό, που πάντα είχαν κι έχουν για εκείνον προτεραιότητα.
Ασφαλώς η παραίτηση Καραβία, που ο ίδιος αποδίδει σε επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, δεν μπορεί να είναι άσχετη με το χάος που επικρατεί στο Δήμο, τη διάσπαση της Νέας Προοπτικής, το απαράδεκτο επίπεδο που αναδεικνύεται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με εντάσεις, προσωπικές κόντρες, απίστευτες κατηγορίες, αυτό δηλαδή που ο κόσμος λέει "κατινιές". Ο Καραβίας είχει αρκετό καιρό να μιλήσει, εκτός βέβαια από θέματα που αφορούσαν στον Ενιαίο Φορέα και φυσική ήταν της αρμοδιότητάς του. Τη θέση του καταλαμβάνει ο Νίκος Σιώρης, πράγμα που αναμένεται να μεταβάλλει εκ νέου τις ισορροπίες στο πολύπαθο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας...

Δήλωση Τομπούλογλου
  
Ο Χάρης Τομπούλογλου, με αφορμή την παραίτηση του Γιώργου Καραβία από τις θέσεις του Προέδρου του Ενιαίου Φορέα του Δήμου μας και του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας, δήλωσε τα ακόλουθα:

“Μου προξενεί ιδιαίτερη λύπη το γεγονός της παραίτησης του Γιώργου Καραβία από τη θέση του Προέδρου του Ενιαίου Φορέα του Δήμου μας αλλά και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας. Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι λόγοι της παραίτησής του δεν είναι μόνο προσωπικοί αλλά έχουν σχέση με τον τρόπο που λειτουργεί η σημερινή Δημοτική Αρχή. Μια Δημοτική Αρχή διαλυμένη και επικίνδυνη για την πόλη μας. Ο Γιώργος Καραβίας, που διακρίνεται για το ήθος, την εντιμότητα και την ειλικρίνειά του είναι μια σημαντική απώλεια για το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Η στάση του αποτελεί ένα δυνατό ράπισμα στους «γνωστούς» επαγγελματίες της τοπικής μας πολιτικής.”

11 σχόλια:

  1. το ηθος ειναι μαυρο πανι για τη πολη30 Μαΐου 2012 στις 4:03 μ.μ.

    εφυγε ενας εξαιρετος συμβουλος,να εισαι καλα γιωργο.οσο για τον χαρη να λειπουν τα δακρυα γιατι εχει βαλει χοντρα το χερακι του για αυτη τη κατασταση.θα ελθει γρηγορα ο καιρος που θα τα βρει μπροστα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι ο Γιώργος είχε μάθει να κάνει το καλό παιδί μόλις βρέθηκε προ των ευθυνών του γύρισε στον ... αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ παρατηρησεις:
    α. <....μετα απο σκεψη & προβληματισμο....> ΛΑΘΟΣ!
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ (ΕΞ)ΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
    (σσ.μεχρις εδω !τιποτε αλλο!)
    β. κροκοδειλια δακρυα ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κ.τομπουλογλου
    (σσ η δημοτ. αρχη αφου ειναι
    ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ;)
    γ .η ζωη και η φυση αποδιδει ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ....ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι θυμομαστε την αγωνια ΤΟΤΕ της δημοτικης αρχης να ανελθει στην επανακαταμετρηση στην 7η εκλογιμη θεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας είναι ελαφρά η μνήμη που θα σε σκεπάζει...
    Όλοι θα θυμούνται πως πείνασαν τα παιδιά στους σταθμούς για να δικαιολογηθούν τα τροφεία που αποφασίστηκαν και εισηγήθηκε στη συνέχεια ο παραπάνω κύριος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον εγωκεντρισμό και την ανικανότητα τα λέτε ήθος? Από την στιγμή που δεν είχε τις πλάτες του Αποστολάκη όπως όταν ήταν στην Χαλκηδόνα φάνηκε πόσο λίγος είναι. Η πορεία του σε ότι ανέλαβε το αποδεικνύει. Σιγά σιγά οι άχρηστοι και ευθυνόφοβοι καλό είναι που φεύγουν...να πάει στον αθλητισμό εκεί που μετράει το χρήμα. Πληρώνεις και όλοι σε λένε καλό παιδί. Μόνο για εκεί είναι, εκεί που τον παίρνει να κάνει τον μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά την απώλεια ρε παιδιά. Ο άνθρωπος ήταν από τους πιο σιωπηλούς δημοτικούς συμβούλους, χωρίς άποψη και με εμφανή την τάση να ακολουθεί τον/την δήμαρχο που μοιράζει πόστα...
    Πάντως αν έχει μυαλό η δήμαρχος θα πρέπει τώρα να τον αντικαταστήσει με τον έμπειρο πλέον Παΐδα που έχει δείξει φοβερές αρετές όλο αυτό το διάστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να βαλει τη γκουμα προεδρο η τον τομπουλογλου να γελασει ο καθε πικραμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τη μια ο Παντέλος κι από την άλλη ο Χαρούλης έχουν αποδεκατίσει την ομάδα που στηρίζει την δήμαρχο και ετοιμάζονται να την κατασπαράξουν!
    Όλοι μαζί να στηρίξουμε την δήμαρχο μας γιατί διαφορετικά η πόλις εάλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΗΛΩΣΕ:..ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ........ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ , ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ Κ.Λ.Π.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΙΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΕΧΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή