Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Απάντηση Τομπούλογλου- στο κόκκινο η αντιπαράθεση

Μόλις δυο ώρες μετά το Δελτίο Τύπου της δημάρχου, η απάντηση από το γραφείο τύπου της "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" βάζει φωτιά στην τοπική αντιπαράθεση και ανεβάζει στο κόκκινο το θερμόμετρο, μεσούντος του θέρους. Πάντως, δεν θα πλήξουμε: Μόλις τελείωσαν οι αντιπαραθέσεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αρχίζουν οι τοπικές. Η απάντηση Τομπούλογλου έχει ως εξής: 

Πανικόβλητη από την λαϊκή αντίδραση εναντίον της, η κ. Γαϊτανά επιχειρεί, με κείμενα που της γράφουν οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοί της, να επιτεθεί εναντίον μου, αφού πρώτα «έλυσε» όλα τα προβλήματα της πόλης μας.
Αφού:
·      Εκμεταλλεύτηκε το ατυχές γεγονός του θανάτου του Γιώργου Αποστολάκη για να γίνει Δήμαρχος από το πουθενά.
·      Διέλυσε την παράταξή της και προκάλεσε όχι μόνο την πολυδιάσπασή της αλλά και τις παραιτήσεις των αρχικά ένθερμων υποστηρικτών της.
·      Έφερε σε απόγνωση τους εργαζομένους του Δήμου με αψυχολόγητες ενέργειες, προκαλώντας πλήρη σύγχυση και αβεβαιότητα με τις πράξεις της αλλά και τις παραλήψεις της.
·      Καταδίκασε τον Δήμο μας σε μαρασμό διεκδικώντας το βραβείο της πιο βρώμικης πόλης, εγκαταλείποντας το πράσινο και το Άλσος μας στην τύχη τους.
·      Έχασε σημαντικά έσοδα του Δήμου που επί χρόνια οι προηγούμενοι Δήμαρχοι και των 2 πόλεων της είχαν εξασφαλίσει.
·      Χρησιμοποίησε αδίστακτα το θέμα του γηπέδου της Α.Ε.Κ. για να κοροϊδέψει τους αφελείς, μόνο και μόνο γιατί έτσι νόμιζε ότι θα τραβήξει την προσοχή των «υπηκόων» της από τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε και δημιουργεί καθημερινά.
·      Κορόιδεψε το Δημοτικό Συμβούλιο, λέγοντας ότι θα μειώσει σε 3 τους έμμισθους συνεργάτες της για να αποσπάσει την θετική ψήφο της αντιπολίτευσης στο θέμα του Προϋπολογισμού.
·      Εξαπάτησε τους γονείς των παιδικών σταθμών λέγοντάς τους ότι δεν θα επιβάλει τροφεία, οδήγησε σε μαρασμό τα Κ.Α.Π.Η., διέλυσε τη Φιλαρμονική και τη Χορωδία της πόλης μας, κατάργησε το σύνολο σχεδόν των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, έβαλε λουκέτο στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, διέλυσε τη δημοτική συγκοινωνία, αφήνοντας να καταστραφούν αυτοκίνητα του Δήμου, καταδίκασε τους πολίτες να απολαμβάνουν τα κουνούπια και τη δυσωδία των ρεμάτων, εγκατέλειψε στην τύχη τους τις πλατείες και τις παιδικές χαρές.
·      Και τέλος, απουσιάζοντας ουσιαστικά από το σύνολο των δραστηριοτήτων της πόλης, επιχειρεί να παρουσιάσει ως είδηση τις ελάχιστες εμφανίσεις της, αποκλείοντας από τα επίσημα Δελτία Τύπου που γράφουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της την αντιπολίτευση. Την αντιπολίτευση όμως την εμπιστεύεται και την τιμά ο λαός για τη στάση και την προσφορά της. Και αυτό δεν το αντέχει η κ. Γαϊτανά κι όσοι της γράφουν τα όσα κατά καιρούς λέει.
Κυρία Γαϊτανά, αν θέλετε να προσφέρετε την ελάχιστη υπηρεσία στην πόλη στην οποία ήσασταν και παραμένετε ξένη, παραιτηθείτε αμέσως! Δεν είστε μόνο η χειρότερη Δήμαρχος όλων των εποχών, δεν είστε μόνο ανίκανη να διοικήσετε τον Δήμο μας και να τιμήσετε το αξίωμά σας. Είστε αδίστακτη, επικίνδυνη και καταστροφική. Πάρτε τη μικρή παρέα που σας απέμεινε, τους πληρωμένους συνεργάτες σας και φύγετε.
Αφήστε αυτήν την πόλη επιτέλους να ανασάνει.

9 σχόλια:

  1. Και πού να ορκιστεί και η κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Δήμαρχος, το απόλυτο τίποτα με όλο το τσίρκο που κουβαλάει μαζί της.

    Θα μπορούσε να πάρει άνετα το βραβείο της χάλκινης αγκινάρας για την βρώμα που έχει η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανίκανη η δήμαρχος, αλλά κι αυτός ο Χάρης όλο φούσκες είναι. Τι να πει κανείς για ένα κλασσικό συνδικαλιστή που το μόνο που ξέρει είναι η καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενδιοπαραταξιακος πολεμος δυο οργανωμενων εγγεγραμμενων μελων τησ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΗΝ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΝ ΕΦΟΥΛΑ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ώρα πάντως του χτυπάει και χορεύει ο δυστυχής, πότε τσιφτετέλι, πότε της κοιλιάς, πότε καρσιλαμά, ότι γουστάρει τον κάνει και τον αφήνει να χτυπιέται αλύπητα...

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ?

      Διαγραφή
  6. Τωρα εδω που τα λεμε αν δεν ξερει η Δημαρχος απο το πουθενα και ο περιγυρος της απο τακτικη Πινοσετ ποιος ξερει? Ολοι τους φτυνουν και αυτοι λενε οτι βρεχει αρκει να εισπρατεται ο μισθος ! Ο Γρετζελιας που την προτεινε και αυτοι που συμφωνησαν ειναι υπολογοι στον λαο του Δημου και δεν τους σωνει καμμια κολοτουμπα! Μονο ε μ π ρ α κ τ η μεταμελεια με την παραιτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμπολιτευση και αντιπολιτευση ανικανες να δουλεψουν για την πολη στις δυσκολες συνθηκες και τσακωνονται σαν "κατινες". Τι να κανουμε; υπομονη μεχρι το 2014 θα τους ξεφορτωθουμε και τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή