Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Δήμος συμμετέχει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, από κοινού με το Σωματείο Εργαζομένων του, καλούν τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αναλυτικά η


ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Αγαπητές/οί Συμπολίτισσες/ες,
Η Δημοτική Αρχή και το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, σας καλούν να συμπορευτείτε στον κοινό αγώνα Δημάρχων και εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους εσάς, τους δημότες και κατοίκους.
Αύριο, Τετάρτη 29 Αυγούστου, η Δημοτική Αρχή και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος θα συμμετάσχουν  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Πλατεία Κλαυθμώνος για την προάσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών που υπηρετούν.
Καλούνται όλοι όσοι θέλουν να αντισταθούν στην απαξίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συγκεντρωθούν στο χώρο του Δημαρχείου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Δεκελείας 97), στις 10:00 π.μ. προκειμένου να μεταβούν μαζί με το κλιμάκιο διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στο Υπουργείο Εσωτερικών.

4 σχόλια:

  1. Ποιό ακριβώς "Κοινωνικό Κράτος" μας προσφέρει ο Δήμος μας?

    Ποιά ακριβώς "ποιότητα ζωής" των πολιτών που υπηρετούν, μας προσφέρει ο Δήμος μας?

    Για ποιά ακριβώς απαξίωση του "θεσμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης", μιλάει ο Δήμος μας?
    Εννοεί την απαξίωση που έχει προσφέρει η παρούσα Διοίκηση στον θεσμό, με τα καραγκιοζιλίκια της?

    Έχουν μούτρα και μιλάνε για "απαξιώσεις", "ποιότητα ζωής" και "Κοινωνικό Κράτος" αυτοί που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στις δομές του Δήμου μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Συμμετοχή στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας" θέλει η Εφούλα;
    Τις δικές μας διαμαρτυρίες, πότε θα τις ακούσει.
    Α, ξεχασα. Αυτή ούτε ακούει, ούτε μιλάει!!
    Πληρώνεται για να καταστρέφει τους Δήμους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όξω ρεεεεε...... Όξω γαιτανακια......
    Και το δουλεμα εχει ορια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας ειναικαλα οι παντελοχαρουληδες που απο την αρχη κανουν τα παντα για να παει ο δημος μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή