Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Από τα 800 ευρώ οι περικοπές σε συντάξεις

Ο υφυπουργός εργασίας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8 έθεσε το όριο για τις περικοπές στις συντάξεις χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί και πέταξε το μπαλάκι στο υπουργείο οικονομικών. «Η δική μας αρχή είναι να μην θιγούν οι χαμηλές συντάξεις, αλλά συντάξεις θα κοπούν. Τις χαμηλές συντάξεις τις
ορίζουμε στα 800 ευρώ» είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι τα σχέδια του υπουργείο εργασίας έχουν κατατεθεί στο υπουργείο οικονομικών και τις τελικές αποφάσεις θα λάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί.
Ωστόσο απέφυγε να απαντήσει για το τι θα γίνει στην περίπτωση που καταργηθούν τα δώρα καθώς θα συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο το εισόδημα των συνταξιούχων.
Ο υφυπουργός εργασίας δεσμεύτηκε πως δεν θα μειωθεί περαιτέρω ο κατώτατος μισθός ενώ για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που ζητά η Τρόικα απάντησε «Εμείς θα συζητήσουμε τα όσα αναφέρονται από το μνημόνιο και έχουμε δεσμευτεί πως θα τηρήσουμε και όχι όλο το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου