Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Στάη ήθελε να κάνει θέμα το "ψαλίδι", αλλά...

Το θέμα της απομάκρυνσης των Αρβανίτη-Κατσίμη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, έθεσε χθες το βράδυ στην εκπομπή NETWEEK ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ζητώντας να παρέμβει τηλεφωνικό ο διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος για να εξηγήσει την απόφαση του, κάτι που
πάντως δεν έγινε.
 Ο κ. Παπαδημούλης ρώτησε μάλιστα γιατί το θέμα της απομάκρυνσης των δύο δημοσιογράφων δεν «έπαιξε» καθόλου στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, το οποίο παρουσιάζει η κ. Στάη για να λάβει την απάντηση της δημοσιογράφου ότι η ίδια ζήτησε να είναι το θέμα στο δελτίο αλλά από τη διεύθυνση το αρνήθηκαν. «Δεν έχω εγώ τον πρώτο λόγο στα θέματα του δελτίου», είπε η κ. Στάη.
 Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο  Κώστας Αρβανίτης που έκανε λόγο για πολιτική παρέμβαση για την απομάκρυνση του ίδιου και της συμπαρουσιάστριας του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν σε ένα πρωινό σχόλιο πρέπει κάποιος να παίρνει άδεια, τότε καταργείται κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.»
 Όπως είπε, ο κ. Λιάτσος δεν τον φώναξε καν στο γραφείο για να τον ενημερώσει για την απόφαση.
 Εν τω μεταξύ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ως αντίδραση για την απομάκρυνση των δύο συναδέλφων τους και για τα κρούσματα λογοκρισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου