Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ζητήσω άσυλο...

Για την εμπλοκή που έχει προκύψει στις διαπραγματεύσεις της Τρόικα με την κυβέρνηση, λόγω της άρνησης της ΔΗΜΑΡ να συμφωνήσει με τις αλλαγές στα εργασιακά μίλησε ο βουλευτής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, Γρηγόρης Ψαριανός υποστηρίζοντας πως δεν
ψάχνουν τρόπο για να την κάνουν από την κυβέρνηση…
Σε συνέντευξη του στο Εθνος ο κ.Ψαριανός αναφέρει πως η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή Σομαλία, που πρέπει να γίνει σύγχρονο κράτος, αλλά όχι με εργασιακές συνθήκες γαλέρας.

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να την «κάνουμε» από την κυβέρνηση. Εξάλλου δεν μπορεί να προκύψει κυβερνητικό αποτέλεσμα εάν θα γίνουν εκλογές. Δηλαδή τι περιμένετε; Να γίνουν εκλογές και να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου; Να το δούμε και αυτό στη ζωή μας και να ετοιμαστούμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία ή να ταξιδέψουμε για άλλη ήπειρο. Εμείς θέλουμε να μην υπάρξουν οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, έτσι όπως τις θέτει η Τρόικα».
Παράλληλα τονίζει πως υπάρχει περιθώριο να αλλάξουν κάποια ζητήματα, να μπουν σε μια ανθρώπινη διάσταση, ώστε να σωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, που κινδυνεύουν να δουν τους μισθούς τους σε έναν χρόνο κοντά στα 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου