Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Διαγραφές με αναφορές στο Γιώργο Αποστολάκη

Μόλις προ ολίγου ανακοινώθηκε επίσημα η διαγραφή των "4" από τη Νέα Προοπτική.


Σήμερα 31/12/2012, συγκλήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης, η δημοτική παράταξη Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνoς «Νέα Προοπτική» με
θέμα την διαγραφή μελών, όπως ο νόμος ορίζει.
Με ομόφωνη απόφαση διέγραψε τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Αγαγιώτου Βασιλική, Μαυράκη Φίλου Παρασκευή, Παπαλουκά Ευτυχία και Χωρινό Ζαχαρία που για μεγάλο χρονικό διάστημα  και με διαφόρους τρόπους, δημιουργούσαν ιδιαίτερα προβλήματα στην συνοχή της παράταξης και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Η παράταξη της Νέας Προοπτικής κλήθηκε να διοικήσει τον Δήμο μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωσαν, ο θάνατος του επικεφαλής Γιώργου Αποστολάκη και η οικονομική κατάσταση του Δήμου και της πατρίδας μας.
Οι συνθήκες αυτές επιδεινώθηκαν από την «αποστασία» μέρους του συνδυασμού υπό τον κ. Γρετζελιά που έχει οδηγήσει στην απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την δυσλειτουργία του Δήμου.
Κάνουμε ότι είναι δυνατό, εξαντλώντας τις δυνατότητες του νόμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, έχοντας πάντα στο μυαλό μας, την ευθύνη απέναντι στους πολίτες που επικρότησαν με την ψήφο τους το 2010, την πολιτική και διοίκηση που άσκησε ο ιδρυτής της παράταξης Γιώργος Αποστολάκης.

8 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΗΝΥΓΗΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν αφησε η ομαδουλα να γινει τιποτα παρεα με τον χαρυ.ΕΣΥ ασε λοιπον το ονομα του ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ επιτελους σας εβαλαν εκει που σας πρεπει,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όλοι οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη προσπαθούν να τελειώσουν την προηγούμενη χρονιά και να γιορτάσουν τον ερχομό της νέας, με όποιο καλύτερο τρόπο μπορεί ο καθένας. Ολοι; Εκτός ίσως από τα 10 εναπομείναντα μέλη της διοίκησης του δήμου μας,..."

    ΛΕΝΕ ΟΙ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ...

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ... ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!! ΕΔΙΩΞΕ 4 ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΕΟΠΡΟΟΠΤΙΚΑΡΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ31 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:51 μ.μ.

    AX ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ; Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΡΑΒΕ ΤΑΓΙΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Ο ΟΒΕΛΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ31 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:45 μ.μ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 31α ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΓΕΡΟΝΝΤΙΣΑ ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπό δω και πέρα αρχίζουν τα ωραία!
    Όσοι βιάζονται να γελάσουν, ας περιμένουν λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή