Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

"Είχε χρήματα η γυναίκα μου και δεν το ήξερα"


Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου παραδέχεται τώρα τις καταθέσεις στην Ελβετία ύψους 1,3 εκ. ευρώ ωστόσο ισχυρίζεται ότι το 1,3 εκ. ευρώ είναι της συζύγου του και πως ο ίδιος αγνοούσε αυτές τις καταθέσεις. Το όνομα της συζύγου του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη ήταν μεταξύ αυτών που
δημοσιοποίησε το περιοδικό "HOT DOC" ότι βρίσκονται στη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Τότε ο Γ. Παπαντωνίου έσπευσε να το διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο. Τόνισε δε, ότι πρόκειται για συνωνυμία.
Μετά και την έλευση της πρωτότυπης λίστας στην Αθήνα, όλα δειχνουν πως τελικά η κ. Σταυρούλα Κουράκου που αναφερόταν στον κατάλογο με τις καταθέσεις στην Ελβετία είναι όντως η σύζυγος του πρώην υπουργού και όχι συνωνυμία. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα το "ΘΕΜΑ", ο κ. Παπαντωνίου με επίστολή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής παραδέχεται τις κατθέσεις στην Ελβετία και δηλώσει πως ο ίδιος δεν γνώριζε πως η σύζυγός του έχει 1,3 εκ. στην HSBC. Mάλιστα ως πηγή προέλευσης αυτών των χρημάτων εμφανίζει τον πρώην σύζυγο της κ. Κουράκου, τον έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ. Θεόδωρο Ουσταμπασίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν πως ο κλοιός, δικαστικός, πολιτικός και φορολογικός σφίγγει όλο και περισσότερο για τον πρωην υπουργό ο οποίος ελέγχεται για για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες και για όλες τις κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς επίσης και για τα περιουσιακά του στοιχεία, με επικεντρο τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειρίστηκε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ανάλογος έλεγχος γίνεται και για τη σύζυγό του κ. Σταυρούλα Κουράκου που εμφανίζεται ως δικαούχος του τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας HSBC στην Ελβετία.

4 σχόλια:

  1. Σε περιμένει ο Άκης.
    Δεν παίζεται τάβλι με 1 άνθρωπο.
    Έχετε και τόσα να πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα κύριε λαμόγιο που δεν το 'ξερες!!!
    Λυπάμαι πολύ, πιθανώς θα είναι συνοδός πολυτελείας η γυναίκα σου και απο εκεί κέρδισε το 1,3 εκατομμύριο!!!!!
    Και εγώ θα προσλάβω επειγόντως έναν ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τη γυναίκα μου μήπως με κερατώνει!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα στο θυμίσει μόλις περάσεις την πόρτα του Κορυδαλλού ο Άκης, η γυναίκα του, ο Λαυρεντιάδης, Ο Γαβαλάς, ο Μάκης, ο γιός του.

    Αλήθεια με εκείνον τον Τσουκάτο που έδωσε λέει 1.000.000 ευρω στον ταμία του ΠΑΣΟΚ, τι θα γίνει?
    Θα μάθουμε κανένα νέο του, κ. Εισαγγελέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι, σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή