Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος κι ο Ζώης από τους Ασυνάρτητους Έλληνες

Μετά το Γιάννη Μανώλη και ο Χρήστος Ζώης παραιτήθηκε από μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ύστερα από την κόντρα με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής:

«Η δήλωση που είχα κάνει στις 19/03/2012, πριν την ένταξη μου στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατέληγε ως εξής:
“Τις ημέρες που προηγήθηκαν άκουσα πολλούς, πάρα πολλά και μέτρησα τις γνώμες και τις παροτρύνσεις. Δεν διακατέχομαι απ΄ το άγχος της «πολιτικής αποκατάστασης» ούτε ορίζουν τις αποφάσεις μου οι «υποσχέσεις» και οι κάθε είδους «αμοιβές». Μόνο κίνητρο μου είναι η πορεία της χώρας και η ανάγκη να εργαστούμε για ν’ αλλάξουμε τη μοίρα μας. Τη μοίρα που ορίζουν σήμερα ψυχροί, αδιάφοροι και κυνικοί λογιστές που βλέπουν μπροστά τους μόνο το κέρδος και αγνοούν τον άνθρωπο”.
“Σ’ αυτή την  κρίσιμη περίοδο αποδέχομαι την  πρόταση του Κινήματος των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συστρατεύομαι  στον αγώνα τους. Θα εργαστώ για να αποτελέσουμε όχι μόνο μια δύναμη έκφρασης της λαϊκής αντίδρασης αλλά και φορέα μια ς πρότασης η οποία συμβάλλει στην αναγκαία για τον τόπο Εθνική Στροφή.
Με ρόλο ισότιμο  στην Ευρώπη. Η Ελλάδα δεν είναι  αποικία.
Με Εθνική Αξιοπρέπεια. Οι Έλληνες δεν είμαστε παρίες ούτε πειραματόζωα”.
»Ό,τι είχα τότε δηλώσει εξακολουθεί να ισχύει και να το πιστεύω σήμερα περισσότερο από ποτέ. Εάν είχα μια ελαχιστότατη επιφύλαξη, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής, σήμερα το πρωί, ακούγοντας τη συνέντευξη του προεδρεύοντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ραδιοφωνικό σταθμό εγκατέλειψα κάθε ελπίδα. Κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το «χάος», την αφερεγγυότητα, την υποκρισία και την πολυγλωσσία.
Είναι προφανές ότι από τη στιγμή τούτη υποβάλλω την παραίτηση μου στους συνεργάτες μου με τους οποίους δούλεψα 24 ώρες το 24 ώρο σε συνθήκες πολιτικά και τεχνικά δύσκολες. Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι καλό κουράγιο.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλους όσοι μοιραζόμαστε όχι μόνο τις ίδιες πολιτικές απόψεις αλλά και το ίδιο πλαίσιο αρχών και αξιών.
Ο αγώνας μας είναι ιερός. Οφείλουμε να τον  υπερασπιστούμε και να τον προστατέψουμε από άστοχες έως και επικίνδυνες για τη χώρα ιδέες που είναι άγνωστο που και πως κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα».

7 σχόλια:

 1. ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν ξέρω κανέναν από την πόλη να είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ, η έστω φίλα προσκείμενος. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. παρομοιωση κανει μαλλον ο ανωνυμος 7:52... παρομοιωση Καμμενου με Τομπουλογλου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή