Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πάντα έχει υπόψη του μια ευτυχία...

Θεοφάνεια σήμερα, ειδήσεις δεν έχει (ακόμα...), λέω να πω μια ιστορία. Μέσα στην ευτυχία και την καλή χαρά ήταν ο Λάκης, όταν ο Γιώργος δέχτηκε να συνεργαστούν. Ο Γιώργος ήξερε καλά τι μάρκα ήταν αυτός ο Λάκης, αλλά
πίστευε ότι θα του βάλει χαλινάρι. Ο Λάκης, πάλι, ήταν βέβαιος ότι θα είναι συναρχηγός, μαζί με το Γιώργο. Ό,τι αρχίζει ωραίο, όμως, τελειώνει με πόνο. Πάνω στην πιο μεγάλη ώρα, στο μέσο της μεγάλης μάχης, ο Γιώργος απεδήμησε εις τας Αιωνίους Μονάς, που λέει κι η εκκλησία. Και μέσα στο μεγάλο σοκ, όπου όλοι ήταν χαμένοι, μερικοί για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου, μερικοί για το πώς θα δώσουν τη μάχη χωρίς τον αρχηγό τους και οι πιο πολλοί και για τα δυο, εκείνη την ώρα ο Λάκης, αφού προσπάθησε μάταια να πάρει τη θέση του Γιώργου, αναφώνησε: 
"Έχω υπόψη μου μια Ευτυχία". 
Οι άλλοι δεν το πολυκατάλαβαν, δεν το πολυσυζήτησαν, ήταν ώρα πένθους και μάχης μαζί, βολεύτηκαν με την Ευτυχία του Λάκη. Ναι του είπαν όλοι, κι εμείς θέλουμε την Ευτυχία. Έδωσαν λοιπόν την τελική μάχη με την Ευτυχία μπροστά, νίκησαν και ήταν όλοι ευτυχισμένοι.
Όλοι; Όχι όλοι! Ο γνωστός Λάκης ήθελε ΑΥΤΟΣ να λέει στην Ευτυχία τι να κάνει. Η Ευτυχία είπε μια φορά ναι, άλλες δυο- τρεις έδωσε τόπο στην οργή, αλλά στο τέλος κι εκείνη επαναστάτησε και με τον τρόπο της του είπε ότι δεν είναι (η Ευτυχία) υπάλληλός του. 
"Και που λες Ευτυχία, ευτυχία δεν βρήκαμε". Τσαντισθείς ο Λάκης, αρχίζει τον πόλεμο στην Ευτυχία. Μπηχτές, τορπίλες, όλμοι, πόλεμος κανονικός. Ποιος νοιάζεται για τον κοσμάκη; Το κακό της Ευτυχίας είναι πιο σημαντικό από όλα. Μάζεψε και καμιά δεκαριά υπαλλήλους του (παλιούς και νέους) κι ο πόλεμος γενικεύτηκε.
Όσο η ώρα της επόμενης μάχης πλησιάζει, ο Λάκης, που ξέρει καλά ότι ο κοσμάκης θα τον μαυρίσει αν βγει μπροστά, ψάχνει να βρει με ποια βιτρίνα θα δώσει την επόμενη μάχη. Θέλει, αυτό που ήθελε πάντα. Να κάνει αυτός κουμάντο, είναι είναι αυτός μπροστά είτε άλλος. Με το μακαρίτη το Γιώργο θα βλέπαμε σκηνές απείρου κάλλους, τύφλα νάχουν τα γουέστερν. 
Κι εκεί που όλοι θα είναι σκεπτικοί, καθώς η ώρα της μάχης θα πλησιάζει, ο γνωστός Λάκης, που το μόνο που ξέρει πλέον είναι να επαναλαμβάνεται, θα φωνάξει:
"Έχω υπόψη μου μια Ευτυχία"!

2 σχόλια:

  1. ακουσε ,λοιπον διαμαντη την ΑΛΛΗ εκδοχη της ιστοριας ΣΟΥ
    (αφου υπηρξε ΓΟΡΓΗ ενωση των 2 δημοκρατιων):
    1.συνεργαστηκαν επ ωφελεια ΚΑΙ των δυο...
    ο γιωργος για να μπει στην ανω δημοκρατια και ο λακης γιατι ΜΟΝΟΣ θα εμενε ΕΞΩ απο το β γυρο..Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ..σκελη που εχουν ΤΕΤΟΙΕς ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ(Παλιος εισαι.. ξερεις!)
    2.οι ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, αφου ΟΜΟΦΩΝΩΣ(ΚΑΙ ΟΙ 70) ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ Κ ΨΗΦΙΣΑΝ
    3 Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΤΕ!
    αν την ηθελε δεν θα προτεινε κανεναν ή θα τα εκανε μπαχαλο για να παει ΑΥΤΟΣ
    4.Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΥΝΙΣΕ ,ΓΙΑΤΙ Η προεκλογικη ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Σε τετοια προεκλογικα αλισβερισια ,εμεινε μετεκλογικα ΚΟΛΟΒΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή