Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Τα πρώτα βήματα της Μυρτώς

Ύστερα από έξι μήνες νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο Θεραπευτήριο «Υγεία», η Μυρτώ δείχνει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της.
Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό λαθρομετανάστη στη διάρκεια των
καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα μικρά αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.
Όπως δηλώνει ο πατέρας της Μυρτούς στο Πρώτο Θέμα «η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο».
Κι ενώ η 15χρονη έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερις μήνες νοσηλείας, ο Πακιστανός δράστης βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές Γρεβενών, σε υποπτέρυγα μόνο με υπόδικους και κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα.


2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ! ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ.ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Κ.ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ¨ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το θέμα είναι εξόχως ευαίσθητο, θέλω να είμαι προς κάθε κατεύθυνση, απόλυτα σαφής: Το παραπάνω κείμενο κάνει σαφή αναφορά στο πού βρήκαμε τις πληροφορίες που αναφέρουμε. Το τελευταίο που θα κάνει αυτό εδώ το blog είναι να "σκυλεύσει" μια τέτοια υπόθεση που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο, για ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο.
      Επικοινώνησε μαζί μου πρόσωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα επί του θέματος, και μου είπε ότι είναι ανακριβής η πληροφορία πως η Μυρτώ έκανε τα πρώτα της βήματα. Το διορθώνω, αν και με λυπεί. Θα ήθελα -κι εύχομαι όπως ΟΛΟΙ μας- να αναρρώσει το συντομότερο.

      Διαγραφή