Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πετυχημένος ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ



Πολύ μεγάλη η προσέλευση κόσμου στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας. Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο
Κλειστό Γυμναστήριο του Ο.Σ.Κ Νέας Φιλαδέλφειας το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.
Μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ έδωσαν το δυναμικό «παρών» τους στον αγώνα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δημάρχου της πόλης μας, Ευτυχίας Γαϊτανά- Αποστολάκη. Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι εξής :
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος :Προπονητής : Απόστολος Κόντος
Παίκτες: Χρυσανθόπουλος, Σπανουδάκης, Τζελαλής, Ντάκουλας, Γεωργικόπουλος, Καλογερόπουλος, Γριμπογιάννης Δεναξάς, Στρατής, Καμιλιέρης, Σιάμος και Σάκος
Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος : Προπονητές : Τσούφης & Μαρκοπουλιώτης.
Παίκτες: Κάτσαρης, Γεωργίου, Πασανικολάκης, Ντιούδης, Νικολλέτος, Κωνσταντίνου, Μπόζας, Σαμιώτης, Πεταρούδης, Πολυζόπουλος και Τουρνάς.
Ειδική αναφορά έκανε η Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό της, στον κ. Απόστολο Κόντο για την ενεργή συμμετοχή του και την προσφορά του στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.
Το εξαιρετικό θέαμα απόλαυσαν μεταξύ άλλων και οι : κ. Χάρης Τομπούλογλου Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Νίκος Παπανικολάου, Αδαμάντιος Παϊδας και Μαρία Χατζηδάκη, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς και υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Νίκη Καβακοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Μπόβος.
Στο ημίχρονο απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων και τους συντελεστές του Αγώνα.
Στο προαύλιο του Γυμναστηρίου είχαν στηθεί φουσκωτά παιχνίδια, ενώ ανιματέρ και ξυλοπόδαρος φρόντιζαν για την διασκέδαση των μικρών θεατών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου