Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο


Παρακαλείσθε- αναφέρει η πρόσκληση του Δήμου που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο πριν λίγο- όπως προσέλθετε στις 16.1.2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του
άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :
 ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 1.     Αποδοχή & ψήφιση πίστωσης ποσού 84.588,55 ευρώ Α’ δόσης 2013 επιχορήγησης Υπουργείου   Εσωτερικών, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και κατανομή ποσού 84.461,67 ευρώ Α’ δόσης.
2.     Αποζημίωση εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων για το χρονικό διάστημα Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο 2012.
·        Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, δεδομένων των επειγουσών τρεχουσών αναγκών των Σχολικών Επιτροπών για την εύρυθμη λειτουργία τους, όσον αφορά το πρώτο θέμα και της ανάγκης καταβολής της αποζημίωσης στους εθελοντές σχολικούς τροχονόμους, η οποία ήλθε στο Δήμο με σημαντική καθυστέρηση, όσον αφορά το δεύτερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου