Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Καβακόπουλος εναντίον Τομπούλογλου

Από τον κ. Σπύρο Καβακόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο κείμενο: 

Κάθε μισή αλήθεια είναι τρία τέταρτα ψέμα.
 Απόφθεγμα που καθρεπτίζει την λογική και φιλοσοφία κάθε παλαιοκομματικού Μαυρογυαλούρου.
 Οι Μαυρογυαλούροι, κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την χώρα μας. Απαντώντας στο τεστ που ακολουθεί, θα βρείτε τον δικό σας τοπικό  Μαυρογυαλούρο.
 1.      Ποιος αρχηγός δημοτικής παράταξης, ενώ γνώριζε ότι δεν καλέστηκε κανείς δημοτικός σύμβουλος στην κοπή της βασιλόπιττας των παιδιών ΑΜΕΑ, παρ’ όλα αυτά είπε την μισή αλήθεια και με δελτίο τύπου, αφήνει να εννοηθεί ότι μόνον αυτός και οι δημοτικοί του σύμβουλοι δεν καλέστηκαν; Επισήμανση, ποιον  χιτλερικό  αξιωματούχο, σας θυμίζει η τακτική αυτή;
 2.      Ποιος αρχηγός δημοτικής παράταξης, «με το έτσι θέλω», απαιτεί να παρευρίσκεται στην παραπάνω εσωτερική γιορτούλα των παιδιών, στην οποία είθισται αυτά να  γλεντούν και χορεύουν μαζί με τις εθελόντριες και γονείς που τα φροντίζουν; Γιατί ενώ προσκαλέστηκε στην επίσημη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους,  ήθελε να είναι και σ’ αυτήν;
 3.      Ποιος αρχηγός δημοτικής παράταξης, αφήνει να εννοηθεί ότι μόνον αυτός δεν προσκαλέστηκε, ενώ δεν ήταν ούτε η δήμαρχος στην γιορτούλα;
 4.      Ποιος αρχηγός δημοτικής παράταξης, με αφορμή την δήθεν μη πρόσκληση του,   είναι ικανός να κατηγορήσει συλλήβδην, αόριστα και χωρίς κανένα συγκεκριμένο στοιχείο,  συγγενικά πρόσωπα, της υπεύθυνης οργάνωσης της γιορτής; Επισήμανση : Τα συγγενικά πρόσωπα αφενός δεν παραβρέθηκαν και αφετέρου διέθεσαν και έστησαν δωρεάν για τη γιορτή – χωρίς να έχουν την παραμικρή υποχρέωση – την δική τους στερεοφωνική εγκατάσταση.
 5.      Ποιος αρχηγός δημοτικής παράταξης προσπαθεί με παλαιοκομματικούς μεθόδους να οδηγήσει στην απογοήτευση και στην έξοδο από την πολιτική,  δημοτικούς συμβούλους, που φημίζονται για την εντιμότητα και το έργο τους;
 6.      Ποιος ένας και μοναδικός αρχηγός δημοτικής παράταξης, πιστεύετε ότι μπορεί να στεναχωρήθηκε, γιατί είχε επιτυχία η παραπάνω γιορτούλα;
 Απαντήστε στο τεστ και θυμηθείτε τον στις εκλογές.

23 σχόλια:

  1. Επιτέλους βρέθηκε και ένας που είπε τα σύκα - σύκα και την σκάφη - σκάφη. Μπράβο κε Καβακόπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καβακόπουλε τα έβαλες με το παλαιοκοματικό κατεστημένο πρόσεξε γιατί είναι αδίστακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Καβακόπουλε έχουν δίκιο οι ανώνυμοι 10:58 και 3:03!
    Δώστε το στον τύπο αυτό που γράψατε, να γίνει για άλλη μια φορά ξεφτίλα ο τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι όλα τα πράγματα θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης κύριοι.
    Πολύ περισσότερο η Παιγνιοθήκη μας.
    Γι' αυτό σας παρακαλώ πολύ να την αφήσετε έξω από τα πολιτικά παιχνιδάκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει ο κ. Καβακόπουλος:

    "3. Ποιος αρχηγός δημοτικής παράταξης, αφήνει να εννοηθεί ότι μόνον αυτός δεν προσκαλέστηκε, ενώ δεν ήταν ούτε η δήμαρχος στην γιορτούλα;"

    Αν διαβασετε προσεκτικα το Δελτιο τυπου του κ. Τομπουλογολου αναφερει:

    "η οποία για τους δικούς της λόγους προτίμησε να είναι η μόνη παρούσα στην τελετή, λες και επρόκειτο για προσωπική της υπόθεση"

    Για την Καβακοπoύλου όλα αυτα...

    Αρα ο κ. Καβακοπουλος ακομα και εδώ χαριν των εντυπωσεων δειχνει να μην εχει διαβασει προσεχτικα το Δελτιο τυπου... η ετσι τον συμφέρει....

    Ο Τομπoύλογλου δεν ειπε οτι μόνο αυτός δεν προσκλήθηκε...κάθε αλλο... τόνισε την αλαζονια κάποιων που θεωρουν τσιφλίκι τους το Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;
      ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ", ΞΕΡΕΙΣ... ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!! ΠΟΥ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΥΠΩΘΗΚΕ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΟΥΓΚΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΩΣΤΕ;;;

      Διαγραφή
  6. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ22 Ιανουαρίου 2013 στις 8:34 μ.μ.

    ΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ?Π.Χ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι γονέας και το παιδί μου επισκέπτεται την Παιγνιοθήκη. Ενημερώθηκα μετά λύπης για τα όσα ειπώθηκαν και τα θεωρώ προσβλητικά για τα παιδιά μας.
    Τυγχάνει να ξέρω καλά και τους δύο και μπορώ να πω ότι, μακάρι ο κ. Τομπούλογλου να έμοιαζε έστω και λίγο στο μικρό δαχτυλάκι της κα. Καβακοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυο πράγματα πάνε άριστα στον δήμο μας η Παιγνιοθήκη και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Κοντά λοιπόν τα χέρια σου Τομπούλογλου από αυτά. Ψηφοθηρία και λαϊκισμός δεν περνά σ' αυτούς τους χώρους γιατί όλη η Φιλαδέλφεια ξέρει το έργο που παράγεται εκεί. Η λογική να συκοφαντήσουμε να καταστρέψουμε ότι καλό υπάρχει για να πάρουμε την εξουσία, είναι λόγική Γκέμπελς. Αν σου αρέσει συνέχισέ την Χάρη φαίνεται ότι σου πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μόνη πίτα που δεν πήγε ο Τομπούλογλου ήταν της παιγνιοθήκης και καλά έκανε η κα Καβακοπούλου που δεν κάλεσε κανένα. Τα παιδιά δεν είναι αντικείμενο ψηφοθηρίας. Πάντως ο Τόμπυ δεν έχει αφήσει πίτα για πίτα, αλλά δεν αφήνει και κηδεία για κηδεία. Όταν μάλιστα τον ρωτάνε πως ΚΑΙ ήρθε λέει το χαρακτηριστικό "ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ!!!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ;
    ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Τότε γιατί έγραψε ολόκληρο δελτίο τύπου επειδή δεν τον καλέσανε. Γιατί η δήμαρχος δεν διαμαρτυρήθηκε, γιατί οι άλλοι αρχηγοί της αντιπολίτευσης δεν διαμαρτυρήθηκαν.
      Και ακόμη και κάτι άλλο. Το αμισθος δεν παίζει ο νόμος απαγορεύει να παίρνεις δυο μισθούς ή θα πρέπει να παίρνει τον μισθό του μόνον από την τράπεζα (στην οποία δεν δουλεύει - είναι συνδικαλιστής) ή θα πρέπει να πληρώνεται μόνον από το νοσοκομείο.

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

      Διαγραφή
  11. Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΤΙΠΟΤΑ!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣ.ΠΑΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ''ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ''ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η κ.ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τομπούλογλου, ένας άνθρωπος του δήθεν. Τεμπέλης, είναι σε εκατό δουλειές για να μην δουλεύει σε καμμία. Υπάλληλος στην Εθνική τράπεζα, συνδικαλιστής, πρόεδρος στο νοσοκομείο παίδων,στην ΚΕΔΕ, σε επιτροπές του δήμου, στον δήμο χαζολογώντας τα περισσότερα πρωινά, στις τηλεοράσεις το πρωί. Τέλος πάντων που δουλεύει αυτός ο άνθρωπος και ποιο δημόσιο τον πληρώνει στο τζάμπα, κανείς δεν τον ελέγχει? Δεν χτυπά κάρτα πουθενά, οι εκατοντάδες υπάλληλοι του νοσοκομείο έχουν έναν πρόεδρο που ελάχιστα πατά στη θέση του, με τηλεκοντρόλ τους διοικεί? Και αυτός ο άνθρωπος θέλει και την θέση του δημάρχου? Ε όχι ρε Τόμπυ δεν σου φτάνουν τόσες τεμπέλικες θέσεις, θέλεις να σκατέψεις και την Χαλκηδόνα - Φιλαδέλφεια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O TΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ!
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ...
    ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Οι διοικήσεις σε όλους τους Δημόσιους Οργανισμούς ορίζονται από τον αρμόδιο Υπουργό. Πιθανόν να έχεις κάποια άλλη χώρα ή κάποιο άλλο πολιτικό σύστημα στο νου σου και από τη συγκίνηση να τα μπέρδεψες. Δεν πειράζει, δεν παίρνουμε κεφάλια εδώ!

      Α, ρε Τόμπυ! Ρίγη προκαλείς στο λαό.

      Διαγραφή
  14. ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΑΣ!25 Ιανουαρίου 2013 στις 1:41 π.μ.

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ...
    Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ,ΙΚΑΝΟΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ
    ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΝΑΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπορείτε να μας πείτε μια διευθυντική θέση που έχει αναλάβει στην τράπεζα και απογείοωσε την διεύθυνση?? Που έδειξε αυτός ο άνθρωπος τις ικανότητές του και με βάση αυτές παίρνει όλες αυτές τις θέσεις??? Το παλαιοκομματικό κατεστημένο της δεξιάς του δίνει τις θέσεις και μεις αναρωτιόμαστε πως φτάσαμε στην φούσκα. Και μια και μας λέτε ότι είναι ικανός πέστε μας τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και σε ποια εργασία. Μη μας πείτε πάλι σε ποιες θέσεις τον βολεύουν οι δικοί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ25 Ιανουαρίου 2013 στις 5:45 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ;;;
    ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ; Ή ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ;25 Ιανουαρίου 2013 στις 8:16 μ.μ.

    ΕΝΩ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή