Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΕΚ: Νέες ελπίδες από τον Βιντιάδη

Τη συμφωνία με δύο εταιρείες κινεζικών συμφερόντων, την TEDA GROUP και την Shankai Sports, ανακοίνωσε η εταιρεία (Hellenic Sports Asquisition Partners L.T.D) που συνέστησε η οικογένεια Βιντιάδη προκειμένου να
αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΑΕΚ.
Για «στρατηγικής σημασίας συμφωνία» μιλά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την εταιρεία του κ. Βιντιάδη, με την επισήμανση ότι «πρωταρχικός στόχος είναι η συνεργασία στο χώρο του αθλητισμού, αλλά παράλληλα οι δύο πλευρές θα διερευνήσουν κοινές πρωτοβουλίες σε τομείς όπως η ναυτιλία, τα logistics, η ενέργεια, ο τουρισμός και η τεχνολογία».
Στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας της Teda και της Hellenic Sports Asquisition Partners L.T.D και σε συνεννόηση με την Π.Α.Ε. ΑΕΚ ο πρόεδρός της συμφώνησε να φέρει την Teda F.C. τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα για προετοιμασία, πριν την έναρξη του κινέζικου πρωταθλήματος.
Επιπλέον, έχει ήδη συζητηθεί η προοπτική της συνεργασίας για ενδεχόμενη κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης καθώς και η διοργάνωση πολιτισμικών εκδηλώσεων. Η Shankai Sports προτάθηκε στην οικογένεια Βιντιάδη από το κινεζικό υπουργείο αθλητισμού και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ασιατικής χώρας, με σκοπό την προώθηση της ΑΕΚ σε μεγάλες κινέζικες εταιρίες καθώς και στο κινεζικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου