Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Κλείστε την τηλεόραση!

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στους άνδρες τα αποτελέσματα της έρευνας για σχέση της ποιότητας του ανδρικού σπέρματος με την παρακολούθηση τηλεόρασης. Στη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο
British Journal of Sports Medicine, πήραν μέρος 189 υγιείς νεαροί άνδρες, από 18-22 ετών, όλοι τους φοιτητές στην Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.
Όσοι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν περισσότερες από 20 ώρες τηλεόραση εβδομαδιαίως είχαν 44% χαμηλότερα επίπεδα σπέρματος σε σχέση με αυτούς που παρακολουθούσαν λίγο ή καθόλου τηλεόραση.
Παράλληλα, όσοι ακολουθούσαν υγιή τρόπο ζωή με αρκετή σωματική άσκηση εμφάνιζαν κατά 73% υψηλότερα επίπεδα σπέρματος από εκείνους που ασκούνταν λίγες μόνο ώρες την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου