Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Παλικάρι στη Χαλκιδική



Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ιωνικός ΑΣ στο Στρατώνι της Χαλκιδικής επί της πολύ δυνατής τοπικής ομάδας με 79-69! και
τελικά κατετάγη 7ος στον βαθμολογικό πίνακα της Β Εθνικής κατηγορίας .Οι πολυάριθμοι φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο χειροκρότησαν ιπποτικά τον Ιωνικό ΑΣ για την πολύ σπουδαία απόδοση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 27΄προηγηθείκαμε με 23 πόντους .Η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη μπήκε ψυχωμένα στο παιχνίδι ιδιαίτερα στα αμυντικά της καθήκοντα με κύριο μοχλό τον Τσακιρίδη , και ογκόλιθο κάτω από τα καλάθια τον Χριστόδουλο. Στην επίθεση  με οργανωμένες επιθέσεις, με βασικό εκφραστή τον υπέροχο Γιώργο Μαυραγάνη έφτασε τελικά εύκολα στον μεγάλο θρίαμβο .Σκόρερ του Ιωνικού οι ,Μαυραγάνης 27(3) Τσακιρίδης 14(2)Τσαμπής 13 (2)Γραμματικός 2,Χριστόδουλος 14π ,16ρ, 4 κοψ,Δρόσος 4,Σακελαρόπουλος 5(1)Λιτόπουλος .                                                                                                                          << ο Παράδεισος από την Κόλαση ήταν πολύ κοντά ,τελικά κάναμε μία πολύ μεγάλη πορεία σε ένα πρωτάθλημα  με 13 ισοδύναμες ομάδες όπου τα πάντα κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική .Πετύχαμε πολύ μεγάλες νίκες μετακινηθήκαμε 10 !! φορές στην Β Ελλάδα και η 7η τελική θέση είναι σημαντική επιτυχία .Συγχαρητήρια στε όλους για την πορεία του Ιωνικού που εγώ την χαρακτηρίζω πραγματικό Γολγοθά!>> είπε ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας κόουτς Σπύρος Σταθούλης.
Ο Ιωνικός ισοβάθμησε στην 5η θέση με 5 ομάδες ! με απολογισμό 12 νίκες 12 ήττες ,36 βαθμούς και κατετάγη βαθμολογικά στην 7η θέση .
Πρωταθλήτρια ομάδα ο Φίλιππος Βέροιας ,στα μπαράζ ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης με την ΑΕΚ για την άλλη θέση της ανόδου .Υποβιβάστηκαν στην Γ Εθνική, Ανατόλια Θεσσαλονίκης , Μεταμόρφωση Βόλου ,Ιωνικός Ιωνίας Θεσσαλονίκης, ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης .
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 30-24 .<<Πληγωμένος>> ο Ιωνικός από τραυματισμούς και τιμωρίες παικτών έπαιξε αποδεκατισμένος στον Βύρωνα με την πρωτοπόρο ομάδα της Αναγέννησης και ηττήθει με 30-24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου