Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Εσείς κάνατε ψηφιακή μαστογραφία;



Σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος εξασφάλισε δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για τις γυναίκες της πόλης μας, ηλικίας από 40 εώς και 70 ετών, με
στόχο την πρόληψη και έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πρόκειται για μια δράση, στα πλαίσια συμμετοχής του Δήμου μας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.
Η σύγχρονη μέθοδος της ψηφιακής μαστογραφίας τείνει να αντικαταστήσει πλήρως την αναλογική, κυρίως λόγω της ευκρίνειάς της που επιτρέπει τη διάγνωση καρκινικών όγκων σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, χαρίζοντας κυριολεκτικά τη ζωή σε χιλιάδες περιπτώσεις γυναικών που ανακάλυψαν έγκαιρα τη νόσο και την αντιμετώπισαν με επιτυχία.
Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι μαστογραφίες είναι :
Παρασκευή 26 Απριλίου 2013
Τετάρτη 15 Μαϊου 2013
Τετάρτη 22 Μαϊου 2013
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-2531333, Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από 09.00 – 13.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου