Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητάει την επόμενη Δευτέρα

ΘΕΜΑ: ΚΥΠΡΟΣ - ΕΥΡΏΠΗ - ΜΝΗΜΌΝΙΑ
Τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας σας καλεί όλους την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 19:00 να συζητήσουμε με τους:  Παν. Λαφαζάνη και Παν. Κοσμά  στην πλατεία Πατριάρχου.

2 σχόλια:

  1. Μόνο για τα τοπικά ζητήματα δεν κάνει εκδηλώσεις ο Τσιριζα που πρόσφατα έκανε και εκδήλωση μνημόσυνο στον Τσάβες με ομιλητή έναν βουλευτή που ειδικεύεται στα π´αντα πιασάρικα στην αριστερά λατινοαμερικανικ´α. Τώρα Φέρνουν τον Λαφαζάνη κι έναν αρχηγίσκο μιας συνιστώσας 100 ατόμων για να πουν γενικότητες που τις ακούμε και στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών. Το οτι δεν είχαμε 3 μήνες προυπολογισμό, η ΜΑΒΑ, το ´Αλσος, η Μπριτάνικα, είναι ψιλά γράμματα για τον τοπικό Τσίριζα. Το νέο πασοκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα τοπικά θέματα δεν ενδιαφέρεται ο Συριζα. Η έπαρση και η αλαζονεία του είναι τέτοια που θεωρεί ότι και το τοπικό "πολιτικό σύστημα" θα πέσει σαν ώριμο φρούτο και θα έρθει ο Συριζα ως σωτήρας.
    Όπως και στα γενικά, ο Συριζα ακολουθεί την τακτική που λέει ότι δεν χρειάζεσαι να έχεις δική σου πολιτική, δικό σου σχέδιο. Αρκεί να κατηγορείς ό,τι κάνουν οι άλλοι.
    Κλασική τυχοδιωκτική αντίληψη, από το κατ΄εξοχήν κουτοπόνηρο και τυχοδιωκτικό κόμμα.
    Είδαμε και στην περιπέτεια της Κύπρου τη στάση του Συριζα. Είδαμε επίσης και το σχέδιο που έχει για την έξοδο της χώρας από την κρίση, το οποίο συνοψίζεται στο "ας κερδίσουμε τις εκλογές και βλέπουμε".
    Μέχρι και σε τηλεοπτική εκπομπή, παρουσία γνωστού στελέχους του Συριζα, τηλφώνησε άλλο στέλεχος του Συριζα και υποστήριξε άλλες θέσεις.
    Καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται και ποιοί είναι ο λόγοι για τους οποίους δεν θα κυβερνήσει ποτέ ο Συριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή