Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει

Από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ λάβαμε το ακόλουθο κείμενο- καταγγελία:
Στις 7 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, δύο νέοι φιλαδελφειώτες δέχτηκαν φραστική και σωματική επίθεση από δύο
νεαρά μέλη (ο ένας μάλιστα ανήλικος μαθητής) της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς πρόκειται μόνο για την κορυφή του παγόβουνου. Το τελευταίο διάστημα, ως τοπική οργάνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ, έχουμε δεχθεί καταγγελίες από πολίτες της Ν. Φιλαδέλφειας, που αγωνιούν για την κατάσταση όπως εκτυλίσσεται στην περιοχή μας, για αρκετά παρόμοια περιστατικά: όπως επιθέσεις σε μετανάστες από ανήλικους μαθητές απαιτώντας να τους επιδείξουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα (!) που κάποιες φορές συμπληρώνονται από αρπαγή χρημάτων, κινητών τηλεφώνων κ.λπ.
Είναι ολοφάνερο ότι η φασιστική συμμορία της χρυσής αυγής προσπαθεί να ριζώσει μέσα στα σχολεία και να στρατολογήσει νέα παιδιά, παρακινώντας τα σε βίαιες, παραβατικές – εγκληματικές δράσεις.
Πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα!
Οι φασίστες της χρυσής αυγής εκμεταλλεύονται την εξαθλίωση που έχουν προκαλέσει οι μνημονιακές πολιτικές τα τρία τελευταία χρόνια στις ζωές όλων μας, με την ανεργία, τη διάλυση του δημόσιου σχολείου και της δημόσιας υγείας, την έλλειψη προοπτικής για τη νεολαία, προσπαθώντας να στρέψουν την οργή μας, όχι σε αυτούς που πραγματικά φταίνε, αλλά στους πιο αδύναμους (τώρα πια και σε όσους αγωνίζονται για να ανατρέψουν αυτή την εξαθλίωση) επειδή τάχα νοιάζονται για τους Έλληνες. Είναι ψεύτες! 
Αυτές τις μέρες στη Γερμανία διεξάγεται η δίκη των νεοναζί για τη δολοφονία εννέα μεταναστών, ανάμεσα τους κι ένας έλληνας…
Είναι τουλάχιστον τραγικό αν συνυπολογίσει κανείς την αύξηση ροών μετανάστευσης νέων ανθρώπων προς άλλες χώρες, για μιά θέση εργασίας.
Η δράση των νεοναζί είναι κοινή παντού!
Είναι οι εκφραστές της κατάλυσης κάθε έννοιας δημοκρατίας και ελευθερίας. Στοχεύουν στον ολοκληρωτισμό.
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να αποπροσανατολίζουν και να δηλητηριάζουν τη νεολαία -αλλά και κανέναν μας- με τη φασιστική ιδεολογία.
Όλοι οι συλλογικοί φορείς της πόλης μας –σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία εργαζομένων, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες που εναντιωνόμαστε στον φασισμό, χρειάζεται να συνεργαστούμε για να σταματήσουμε τη δράση τους.
Η Νέα Φιλαδέλφεια με την ιστορική της παράδοση, έχει αναδείξει τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά της, όποτε χρειάστηκε.
Τώρα –περισσότερο από ποτέ- χρειάζεται να συνεργαστούμε συστηματικά, γιατί στην πόλη μας δεν χωράνε οι φασιστικές, εγκληματικές συμμορίες.

21 σχόλια:

  1. Για τη μικρή Μυρτώ ούτε μία ανακοίνωση όμως υποκριτές. Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα είναι μια πικρή ιστορία. Οι Ελληνες το έχουν βιώσει στο πετσί τους. Ομως οι Ελληνες όταν πήγαν σε άλλη χώρα δεν σκότωναν ούτε βίαζαν. Εσείς εκεί οι συριζιώτες έχετε φθάσει σε σημείο λαθρολαγνείας. Υποστηρίζεται τους δολοφόνους και τους βιαστές. Κοιτάξτε λίγο να διώξετε τα αναρχικά στοιχεία από το κόμμα σας και μετά να σκεφτείτε λίγο πριν βγάζετε τέτοιες ανακοινώσεις. Α! και δίνουμε και κανένα τρόφιμο σε καμιά οικογένεια είτε ελληνική είτε ξένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το ανιστόρητο παραμυθάκι με τους Έλληνες που πήγαν σε άλλη χώρα και δεν σκότωσαν και δεν βίασαν το έχεις μάθει καλά βλέπω. Βέβαια, αν τύχαινε να γεννιόσουν σε άλλη χώρα θα ήσουν μαζί με αυτούς που θα έβριζαν τότε τους Έλληνες μετανάστες και θα τους κατηγορούσαν για διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, εγκληματικότητα, όπως έκανε το FBI και η αμερικάνικη ακροδεξιά στις ΗΠΑ και στον Καναδά στις αρχές του αιώνα. Δεν σας συμφέρει να θυμάστε - αν το ξέρετε φυσικά τέτοιοι ανιστόρητοι που είστε - ότι οι Έλληνες μετανάστες υπέστησαν διώξεις με αποκορύφωμα το πογκρόμ στον Καναδά το 1918 που κατέληξε σε λεηλασίες και σε νεκρούς.
    Όσο και να θέλετε να συκοφαντήσετε την Αριστερά ας το χωνέψετε μια και καλή για πάντα: υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού μίας χώρας και γι' αυτό δεν επιτρέπουμε κανενός τύπου διαχωρισμό που διασπά την ενότητά της και βολεύει τους εκμεταλευτές. Κάποιος μπορεί να διαφωνεί με αυτό. Το να παραχαράσσει όμως τη θέση μας για να κρύψει το ρατσισμό του πάει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία και μοναδική απορία: Τι σχέση έχει ο τσυριζα με την αριστερά; Γιατί όπως αποδεικνύεται καθημερινά, καμμία απολύτως. Απλή συνωνυμία, που λένε...

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣ ΜΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ? ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε πολύ σοβαροτερα προβλήματα απ' το ν' ασχολούμαστε με τις γραφικότητες του τοπικού συριζα που βγάζει ανακοινώσεις για ένα καβγά μεταξύ τεσσάρων σχολιαρόπαιδων αλλά για τα τοπικά πραγματικά θέματα και προβλήματα κάνει την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραί, οι ναζιστές έχουν υποκαταστήσει την αστυνομία.
    Γνωστό αυτό και πρέπει να κτυπηθεί.

    Οι ναζιστές αγνοούν επιδεικτικά την ύπαρξη έννομης πολιτείας και νόμων.
    Και αυτό πρέπει να κτυπηθεί.

    Τις ίδιες πρακτικές ακολουθήσταε και εσείς στο παρελθόν, όταν πετάγατε γιαούρτια σε πολιτικούς, όταν τους εμποδίζατε να κάνουν συγκέντρωση, όταν σκάβατε τον δρόμο στην Κερατέα, όταν στις Ιερισσό υποστηρίξατε την παρανομία.

    Άρα και τα δύο άκρα πρέπει να κτυπηθούν αλύπητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρανομια στην Ιερισσο και την Κερατεα?χαχαχα. Ας φτιαχναν χωματερη στο σπιτακι σου να βλεπαμε ποσο νομιμως θα ησουν εσυ. Οσο για την χαλκιδικη κανε ενα γκαλοπ και δες τι γινεται.. Αλλα ας οψεται η τσεπη του Παχτα και του Μπομπολα. Αντε τσιρακια της δηθεν νομιμοτητας και της δημοκρατιας των ολιγων.

      Διαγραφή
    2. και δε μου λες ξεφτέρι μου, οι κάτοικοι της Κερατέας τα δικά τους σκουπίδια που θέλουν να τα πετάνε?
      Σε χωματερή που βρίσκεται σε άλλη πόλη?

      Στην δημοκρατία των ολίγων ανήκεις φυσικά εσύ και η γνώμη σου, αφού είσαι στην αντιπολίτευση, φαντάζομαι.

      Γιατί οι της πλειοψηφίας έχουν σχηματίσει Κυβέρνηση, αν το έχεις αντιληφθεί.

      Και όταν κάποιοι κάτοικοι πυροβολούν με όπλα (όπως προχθές στις Σκουριές), δεν έχει και πολύ σημασία αν ανήκουν στην Δημοκρατία των ολίγων ή των πολλών.
      Παράνομη πράξη είναι, που σε άλλες χώρες και με άλλες Αστυνομίες, προβλέπεται απάντηση στα πυρά με πυρά.

      Εκτός αν Δημοκρατία είναι το "δίκιο του εργάτη ή αγρότη ή Ιερισσιώτη ή ότι άλλο σε βολεύει".

      Να κάνω γκάλοπ στην Χαλικιδική, όταν στις τελευταίες εκλογές οι κάτοικοι της Χαλκιδικής ψήφισαν σε πλειοψηφία τα κόμματα που τώρα είναι στην Κυβέρνηση?
      Άκου λοιπόν τιψήφισαν οι κάτοικοι:
      ΝΔ 35%
      Πασοκ 15%
      ΔΗΜΑΡ 5%
      σύνολο μας κάνει 55%

      Σύριζα 22%
      Ψεκασμένος 9%
      ΧΑ 6%
      ΚΚΕ 3%
      σύνολο μας κάνει 40%

      Εκεί στο μαντρί σου, πρέπει να είστε πολύ βλαμμένοι, αν δεν ξέρετε να κάνετε ούτε πρόσθεση, τρομάρα σας που θέλετε κιόλας Κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    3. τρεις το λαδι τρεις το ξυδι... Ωραια λογικη. Για πες τι ελεγαν προεκλογικα. Α κα μην ξεχνας το 40% αποχη.
      Περιπατο παει η αριθμητικη σου τσοπανη.

      Διαγραφή
    4. Μου είπες να κάνω γκάλοπ, και εγώ σου είπα τι ψήφισε ο νομός.
      Δεν σου αρέσει που η αριθμητική των τριών κομμάτων δίνει πλειοψηφία?
      Ε, τι να κάνουμε?
      Έτσι δουλεύει η Δημοκρατία. Η πλειοψηφία κυβαρνά μέχρι τις επόμενες εκλογές.
      Το ανάποδο γίνεται ξέρεις εσύ σε ποιά καθεστώτα.

      Εγώ ξέρω τι έλεγαν προεκλογικά, δεν τους πίστεψα και γι' αυτό δεν τους ψήφισα.

      Εσύ μπορείς να μας πεις τι έλεγε το αλεξάκι?
      Αν δεν θυμάσαι τι έλεγε τότε, μήπως ξέρεις τι ΔΕΝ λέει σήμερα?

      Αν πάλι δεν θυμάσαι τίποτα από αυτά, μήπως σου λέει τίποτα η συνεργασία με την δεξιά της δεξιάς (βλέπε κατα-Καμμένος)?

      Και μη ξεχνάς, ο τσοπάνης δεν ξέρει αριθμητική, αλλά τα μαύρα πρόβατα ξέρει να τα ξεχωρίζει από τα άσπρα.

      Εσύ κοίτα να δεις, τι θα κάνεις που μπερδεύεις αυτά τα 2 χρώματα.

      Διαγραφή
  6. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι καμμενοσυριζα τι θα μας πουν για το εγκλημα απο τους φιλους τους τους μεταναστες σα γιαννενα? αλλα τους θελουν διπλα τους βλεπε επιθεσεις των γνωστων αγνωστων τσουπ και ενας αλλοδαπος στην παρεα τους.και κατι εκτος θεματοςΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ?ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θυμάμαι ότι το Αλεξάκι μας, υπηρέτησε στις προκεχωρημένες μονάδες της Αθήνας - κοντά στον Χολαργό - και μάλιστα σαν ναυτάκι.

      Μιλάμε για πολύ σκοπιά και πολύ φασίνα και πολλά γυμνάσια.
      Λέτε να έβαλε δόντι να πάει εκεί?
      Μπα, δεν το πιστεύω

      Διαγραφή
  8. Μεγάλε που το βρήκες αυτό; Πολύ κατατοπιστικό. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι βετεράνοι Καναδοί του 1ου Π.Π., πολλοί απ τους οποίους ήταν ανάπηροι γύρισαν στα σπίτια τους το 1918 και αγανάχτησαν ενάντια στους Έλληνες του Τορόντο που ενώ η (μισή) Ελλάδα είχε μπει στον πόλεμο στο πλευρό της ΑΝΤΑΝΤ το 1916, αυτοί αρνήθηκαν να πάνε φαντάροι παίρνοντάς τους τις δουλειές όσο αυτοί έλλειπαν στον πόλεμο και εξακολουθώντας να πλουτίζουν σε ασφάλεια. «Δι ασήμαντον αφορμήν» το ποτήρι ξεχείλησε και 10,000 βετεράνοι συνεπικουρούμενοι από 40,000 άλλους πολίτες καταστρέψανε τα μαγαζιά των συνπατριωτών μας. Όποιος θέλει μπορεί να δει το βίντεο στο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IBHq1ZJjDz8, είναι ενδιαφέρον. Αν περιμένεις με αυτό το ντοκουμέντο να «στηρίξεις» τις αντιρατσιστικές σου θέσεις ή είσαι βλάκας ή τσιράκι της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πληροφορήθηκα πως κάποιος μπρατσωμένος υπερασπιστής των καταληψιών των θέσεων του Δήμου μας την γιορτή της πρωτομαγιάς επιτέθηκε ενάντια στον αντιδήμαρχο Διαμαντή Παϊδα και σε ένα δημοτικό αστυνομικό που τον συνόδευε και έκαναν έλεγχο με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να φάει μια μπουνιά στη μούρη και να πάει στον οδοντογιατρό. Μήπως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ξέρετε τι βρήκε ο οδοντογιατρός; Ποια είναι η θέση σας για το γεγονό; Έχετε σκοπό να συνεργαστείτε και να βάλετε ρεφενέ να φτιάξει τα δόντια του ο δημοτικός αστυνομικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1ον αν θελετε να μαθετε για το αλεξακη διαβαστε στο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ και γραψτε που υπηρετησε το αλεξακη.
    2ον ο τσυριζα μονο αναρχοκαταληψιες στηριζει,οσο για τον μπρατσωμενο εχουν αρχισει και μαζευουν τετοιους για να τρομοκρατουν το κοσμο.
    3ον τους εχουν για φρουρους για τον αυτοδιαχειριζομενο χωρο,εχει πεσει πολυ χρημα εκει μεσα και επικεφαλης των εργασιων τοτε ηταν η κυρια του κυριου συνδικαλα.
    4ον κανουν τα παντα για να καταστρεψουν το τοπο,βλεπε μαγαζια οικια τους που αρνουνται να κοβουν αποδειξεις, συντροφοι τους ειναι.οποτε μην ζητατε ρεφενε για τα δοντια του αστυνομικου,η μεθοδος τους ειναι να σπανε δοντια οχι να βαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ταλαίπωρος λέει στον άλλον να κάνει γκάλοπ.
    Όπως στις εκλογές που έβγαιναν με κάτι 40αρια στη Β΄Αθήνας και πανηγύριζαν. Μετά όμως ήρθαν τα 50άρια και τα 60άρια από Φλώρινα, Κοζάνη, Γρεβενά, Δράμα, Σέρρες και τα γελάκια κοπήκαν απότομα...
    Τώρα βρήκαν τους τύπους στην Ιερισσό. Άυριο κάποιους άλλους...μεθαύριο κτλ κτλ. όπου δουν κάποιον να κάνει απεργία, πορεία, διαμαρτυρία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΑΔΙΚΟΥ θα κολλήσουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ σαν βδέλλα. Έτσι και στη Χαλκιδική, 30 άτομα που έχουν εξοχικά διαμαρτύρονται, 30 άτομα που είχαν την περιβαλλοντική ομάδα της οποίας τη μελέτη αρνήθηκε να πληρώσει ο Μπόμπολας (σιγά μην τους πλήρωνε τους ήξερε και από πέρσι...) και 30 συριζαίοι. Αυτοί είναι όλοι κι όλοι... μια ζωή της φάπας, μια ζωή της κακομοιριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απορώ πως δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο για το ΣΥΡΙΖΑ στα μπλογκς και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε στην περιοχή 35%. Πολύ ενδιαφέρον για το ποιος κόσμος τελικά παρακολουθεί τα μπλογκς της περιοχής μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε ένα είναι βέβαιο: ΕΣΕΙΣ δεν παρακολουθείτε τα μπλογκς...

      Διαγραφή
  13. Το "ούτε ένα σχόλιο" κύριε Σεϊτανίδη είναι σχήμα καθ' υπερβολήν για να τονίσω την πλήρη αναντιστοιχία του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική και τη διαδικτυακή ζωή της πόλης. Επιπλέον, το σχόλιό μου δεν αφορούσε ούτε εσάς, ούτε το μπλογκ σας, αλλά το αναγνωστικό κοινό των μπλογκ της πόλης. Οπότε προς τι η προσωπική απάντηση και το υπεροπτικό της ύφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καμία υπεροψία, απλώς εγώ -όχι λόγω επιμελείας, αλλά λόγω υποχρεωτικού ελέγχου όλων των σχολίων για να μην έχουμε παρατράγουδα- έχω μια πλήρη εικόνα του σχολιασμού τουλάχιστον εδώ, αλλά προφανώς το ίδιο ισχύει κα αλλού, δεν υπάρχει κάποια κρυφή οδηγία "γράφετε στο τάδε και όχι στο δείνα". Κι η απάντηση δεν είναι προσωπική -άλλωστε ως "Ανώνυμο" δεν ξέρω σε ποιον απευθύνομαι, κι ούτε φυσικά είναι προς ψόγο ότι δεν έχετε πλήρη εικόνα των σχολίων ενός μπλογκ. Ούτε εγώ έχω των άλλων. Κι ακόμα δεν βλέπω γιατί το σχόλιό σας δεν αφορούσε κι εμάς αφού γράφετε "...ποιος κόσμος τελικά παρακολουθεί τα μπλογκς της περιοχής μας". Δεν μας εξαιρείτε (και γιατί να μας εξαιρέσετε;). Δεν υπάρχει λόγος να θίγεστε. Δεν είμαι πιο επιμελής από εσάς (αφού άλλωστε δεν ξέρω ποιος/ποια είστε), απλώς όπως σας είπα έχω εκ θέσεως πλήρη εικόνα του σχολιασμού της "Αλήθειας". Ευχαριστώ για την παρέμβασή σας.

      Διαγραφή