Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"Η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της"

H δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη μίλησε στο aek-live για το ενδεχόμενο της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για την στάση που η ίδια θα κρατήσει στο θέμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
- K. Δήμαρχε ποια είναι η θέση σας για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα είστε στο πλευρό της διοίκησης της ομάδας για την υλοποίηση του έργου;
Την θέση μου την έχω εκφράσει από το 2011, στην τότε συνάντησή μου με τον κ. Αδαμίδη. Η θέση μου προσωπικά είναι θετική ως προς την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί θεωρώ ότι η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει σπίτι της. Βέβαια, σίγουρα θα φροντίσουμε όλα να γίνουν σύννομα και να ακουστούν όλες οι απόψεις. Είμαι βέβαιη πάντως ότι η κατάληξη θα είναι θετική και η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα.
 -Αν σας ζητηθεί θα συναντηθείτε με την νέα διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στη Ν.Φ.;
Βεβαίως γιατί υπάρχει η βούληση όπως σας είπα το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ομάδα να γυρίσει στο σπίτι της. Εγώ περιμένω να μου ζητηθεί η συνάντηση να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να δούμε τα σχέδιά τους, τις απόψεις τους και μετά να μπούμε πλέον σε μία διαβούλευση ώστε να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της.


9 σχόλια:

  1. άσε μας κοπέλλα μου, τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) κοίτα να ανάψεις καμιά λάμπα που κάθε βράδυ στραβωνόμαστε έξω από τα σπίτια μας.
    2) γήπεδο να κάνεις στο σπίτι σου στο Βόλο. Δήμαρχος εδώ ποτέ δεν έγινες, κανείς δεν σε χώνεψε.πάρτο χαμπάρι περαστική είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κα Δήμαρχε,
    αφήστε το γήπεδο να το αποφασίσουν οι Φιλαδελφειώτες.
    Εσείς τι σχέση έχετε?
    Μήπως από του χρόνου που θα έχουμε εκλογές θα μας ξέρετε?

    Φροντίστε να κάνετε τα αυτονόητα που κάνει ένας Δήμαρχος και αφήστε τα μεγάλα παιχνίδια.
    Κανένα πότισμα, κανένα πλύσιμο, να φροντίσετε οι πεζόδρομοι να είναι πεζόδρομοι και όχι αυτοκινητόδρομοι, να διώξετε την αλητεία από το δάσος μας, να βάλετε κανέναν φύλακα να το φυλάει το έρμο.
    Αυτές είναι οι δουλειές σας, που δε κάνετε, το γήπεδο σας μάρανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πλυνουν τους καδους πρωτα που εχουν να πλυθουν απο την εποχη του ψηλου,και ας μαζεψουν τα χορτα που καθαρισαν το αλσος και τα εχουν κρυψει διπλα στο χωρο πρασινου που ετσι και παρουν φωτια αλοιμονο μας.η εργολαβια δεν ηταν καθαρισμα και μαζεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα!! Βρισιές και ειρωνείες. Για την ταμπακιέρα ούτε λέξη. Καλυνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα φωτα στο πεζοδρομο απο το κεντρο ΦΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΙΟΥ δεν αναβουν απο την πρωτομαγια,τους εχουμε ενημερωσει αλλα στου κουφου την πορτα..............καθε μερα περπατουν εκατονταδες πολιτες και ολοι βριζουν γιατι δεν βλεπουν,και οχι μονο αυτο ,να σου πεταχτει κανενα κλεφτρονι,να πατησεις ναρκες απο τα σκυλια και οτι αλλο βαζει το μυαλο σου.ΚΥΡΙΕ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ταμπακιέρα" λέμε τώρα μάθατε όλοι μια λέξη και την τσαμπουνάτε. Για το "θέμα" λέμε ή για το "ζήτημα" μάθετε να μιλάτε τουλάχιστον.

    Μην χαίρεσαι μάστορα. Γήπεδο δεν βλέπεις ούτε τα επόμενα 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην αρχή είπαμε όλοι νέα είναι θα μάθει. Άπειρη είναι θα αποκτήσει εμπειρίες.
    Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ. Είναι παραδεκτό τοις πάσοι ότι είναι η πιο αποτυχημένη δήμαρχος που είχε η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα ποτέ. Τολμώ να πω ότι σε αποτυχία ξεπέρασε και τον Αδαμόπουλο και αυτό το λένε όλοι εντός και εκτός Δημαρχειακού Μεγάρου όπου γελάνε και τα air condiotion με την πάρτυ της.

    Περιμένουμε τις εκλογές να ησυχάσουμε. Οποιοσδήποτε την διαδεχθεί είτε λέγεται Κόντος, είτε Τομπούλογλου, είτε Βαλασσάς, είτε Μάλλιος είτε δεν ξέρω και εγώ πως,θα είναι σίγουρα καλύτερος και το ξέρουμε όλοι. Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση της. Ακόμη και ο μουσάτος γεροπατέρας της Φιλαδέλφειας σήκωσε τα χέρια ψηλά.

    Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνει σε τέτοιες συναντήσεις. Πάει εκεί συναντιέται με κάτι τύπους υποτίθεται της ΑΕΚ, μπράβοι είναι, λαμόγια είναι, χιόνι πουλάνε,υπόκοσμος κανονικός, κανείς δεν ξέρει και δεν θα μάθει ποτέ. Συζητάνε λένε και στο τέλος πετάνε και ένα "γήπεδο στη Φιλαδέλφεια" και "θα βοηθήσει ο Δήμος". Λες και θα χτίσουν μια πεζούλα. ώπα φίλε μπάστα λίγο ... Ποιός δήμος αλήθεια? αυτός που δεν μπορεί να αδειάσει ένα κάδο σκουπιδιών????? Λες και θα είναι και αύριο η μεν δήμαρχος και οι δε παράγοντες...

    υ.γ. 1 στατιστικά στο 30-40% των φωτογραφιών εμφανίζεται με τσιγάρα και φραπέδες μπροστά της. Πείτε της να μην το κάνει. Υπάρχει και ένα όριο στην κακογουστιά.
    υ.γ. 2 για τη φίλη που απευθύνεται στο Διαμαντή θα ήθελα να του πω και εγώ πως είναι καιρός να τοποθετηθεί σε ορισμένα ζητήματα που άπτονται του δήμου και να μας πει τη γνώμη του για τη δήμαρχο που 3 χρόνια τώρα αν μη τι άλλο υποστηρίζει (και δεν έιναι ιδέα μου νομίζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή