Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κυριακή πρωί με Μπαχ σε μουσική και βιβλίο

Ένα από τα εμβληματικά κομμάτια του Μπαχ, την "τέχνη της φούγκας" διαλέξαμε σήμερα για να σας πούμε "καλή Κυριακή". Μια
και μπαίνουμε στο καλοκαίρι, είναι ευκαιρία να συστήσουμε κι ένα συναρπαστικό βιβλίο, βασισμένο στο μουσικό έργο που ακολουθεί. Τίτλος του βιβλίου είναι "Το Μυστικό Του Μπαχ" και περιγράφει μια σειρά φόνων από την εποχή του μεγάλου κάντορα μέχρι τις ημέρες μας, προκειμένου να μείνει για πάντα μυστικό, ένα... μυστικό του μεγαλύτερου μουσουργού όλων των εποχών. Ελπίζουμε να το αναζητήσετε, και να σας αρέσει. Καλή Κυριακή.

1 σχόλιο:

  1. σεβασμο στον εαυτο μας πανω απο ολα16 Ιουνίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

    διαβασα σε αλλο μπλοκ οτι μονο εκει στελνουν σχολια και ειναι θεμα σεβασμου οτι τον κερδιζει το συκεγκριμενο μπλοκ.εμεις γραφουμε εδω και πουθενα αλλου γιατι εχουμε σεβασμο μονο εδω.για δοκιμαστε να γραψετε κατι αντιθετο απο αυτο στηριζουν και εκει θα δειτε σεβασμο και κουραφεξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή