Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Όλα όσα είπαν για το νέο γήπεδο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνάντηση της δημάρχου Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη και των αρμόδιων αντιδημάρχων, με αντιπροσωπεία σταλμένη από την ΑΕΚ. Λέμε "αντιπροσωπεία σταλμένη από την ΑΕΚ" διότι
εκπρόσωπος της ίδιας της ΑΕΚ δεν υπήρχε. Πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι προ διημέρου υπήρξε η συνάντηση της δημάρχου με εκπροσώπους της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν έγινε γνωστή...
Στη σημερινή συνάντηση, την ΑΕΚ εκπροσώπησαν τεχνοκράτες αρμόδιοι για την κατασκευή του γηπέδου. Συγκεκριμένα, εκ μέρους της εταιρίας Dimand s.a. παρών ήταν ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, που συνοδευόταν από τον αρχιτέκτονα κ. Κυρατσού κι ένα ακόμα άτομο. 
Οι τεχνοκράτες παρουσίασαν ένα business plan κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, διευκρινίζοντας ότι σε περίπου ένα μήνα θα είναι έτοιμο το πλήρες σχέδιο.
Η πρώτη εικόνα είναι ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα θυμίζει σε τίποτα το "Νίκος Γκούμας". Θα έχει μια άλλη γραμμή κι αισθητική. Το όλο κτίσμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η "Α",  θα εκτείνεται στα όρια του παλαιού γηπέδου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ εμπορικές χρήσεις και θα προβλέπει κατασκευή γηπέδου 30.000- 32.000 θέσεων. Επίσης, το νέο γήπεδο θα αναδεικνύει την ιστορικότητα της ΑΕΚ και θα "δένει" αρμονικά με τη φυσιογνωμία της πόλης. 



11 σχόλια:

  1. To λοιπόν αυτοί του δήμου στο σύνολό τους πρέπει να είναι πολύ μπουνταλάδες με το συμπάθειο... Αποδέχονται να συζητήσουν με κάποιους τεχνοκράτες που δεν εκπροσωπούν την ΑΕΚ(!) και προφανώς έρχονται να πάρουν αντιδράσεις και να ψαρέψουν πρόθυμους... Και ενώ οι άλλοι μπορεί να μην έχουν καμιά ιδιότητα, ο δήμος πηγαίνει στην συζήτηση με το υψηλότερο επίπεδο αντιπροσωπείας σε πλήρη παράταξη!!!
    Δεν κατάλαβαν πως έπρεπε να τους παραπέμψουν στην τεχνική υπηρεσία και να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο της, και πάντως όχι διευθυντή;

    Δηλαδή αν βρεθούμε μια ομάδα ανθρώπων που είμαστε ΑΕΚτζήδες και δηλώσουμε ότι θέλουμε να συζητήσουμε με τον δήμο για το γήπεδο, θα κάνουν και σε μας το... τραπέζι;

    Υπάρχει κανείς να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα ώστε να μην συμπεριφέρονται σαν λιγούρια; Γιατί ο κάθε Μελισσανίδης μπορεί να διαβάσει πολύ καθαρά το μηνυμα που έστειλε άθελά του ο δήμος με την παρουσία της Δημάρχου και των πέντε αντιδημάρχων απέναντι σε κάποιους τεχνοκράτες που δεν εκπροσωπούν τίποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά εσένα έπρεπε να κάνουν δήμαρχο .. στην πονηριά πρώτος..ναι δεν εκπροσωπούσαν την ΑΕΚ είδαν φως και μπήκαν..έπρεπε να σου φέρουμε εσένα τον Εφορο ποδοσφαίρου και όχι τους πλέον αρμόδιους..για τις προοπτικές του έργου όπως αναγράφονται στο άρθρο που είναι στα πλαίσια της νομιμότητας και που με άλλα σχόλια εδώ μέσα αποζητάς "εναγωνίως" μπας και χαλάσει η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της τίποτα ε?? γαργάρα..
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλό είναι όταν γράφεις να είσαι νηφάλιος... εκτός αν είναι το φυσικό σου να γράφεις έτσι ακαλαβίστικα!

      Δεν έχεις καταλάβει πως οι δικηγόροι μιλάνε με δικηγόρους, οι τεχνοκράτες με τεχνοκράτες, και όταν πρόκειται για σοβαρά πολιτικά, οικονομικά ή άλλα κοινωνικά ζητήματα αντιπροσωπείες ανάλογου επιπέδου. Αν αύριο δηλαδή στείλει ο Μελισσανίδης τον οδηγό του να ενημερώσει ή διπραγματευθεί με τον δήμο ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ, θα δεχθεί η δήμαρχος ή οι αντιδήμαρχοι να συζητήσουν μαζί του; Δεν αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που έγινε αποτελεί στην καλύτερη περίπτωση ανοησία από πλευράς δήμου, στην χειρότερη εξαιρετική περιφρόνηση από πλευράς ΑΕΚ αν είχαν ειδοποιήσει τον δήμο ότι θα συναντηθούν με εκπροσώπους της;

      Και αν θέλεις και μπορείς εξήγησε τι εννοείς με αυτό που έγραψες "...για τις προοπτικές του έργου όπως αναγράφονται στο άρθρο που είναι στα πλαίσια της νομιμότητας...".
      Ποιες προοπτικές, ποιου έργου, που αναγράφονται, ποιο άρθρο, στα πλαίσια ποιας νομιμότητας;

      Διαγραφή
  3. Στο μεταξύ όλα τα δελτία ειδήσεων έχουν αντιληφθεί ότι κι εσείς. Ότι δηλαδή δεν επρόκειτο για την ΑΕΚ αλλά για εκπροσώπους μιας εταιρίας που δεν κατονομάζεται... Και σε άλλο μπλογκ ο... δημοσιογράφος και οι αντιδήμαρχοι κάνουν δηλώσεις προσωπικού ή συναισθηματικού χαρακτήρα για την ΑΕΚ που πήγε στην συνάντηση, τα σχέδια που τους παρουσίασε... ακόμη και την Παναγία Σουμελά ένας τους!!!
    Οι άνθρωποι είναι άσχετοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι να εκπροσωπούν τον δήμο χωρίς επίβλεψη ενός στοιχειωδώς σοβαρού ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως λέει και μια καινούρια διαφήμιση... "Τσούζει το τσιρότοοοοο"

      Διαγραφή
  4. Κε Λιοση μαζεψτετους εναι για τα πανηγυρια!{κι επικυνδυνα ασχετοι}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τη Τεταρτη θα συναντηθουν με τους καλουπατζηδες και τους ελαιοχρωματιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και την Τρίτη θα συναντηθούν οι πανταχού ηλίθιοι... Μην ξεχαστείς και δεν πας!!!

      Διαγραφή
  6. εγω θα ηθελα τη θεση του συριζα του κκε της δημαρ της στρουγκας και της λαικης συνελευσης γιατι αυτοι κινουν τα νηματα της πολης σε οτι παει να γινει τα βλεπουν ολα καχυποπτα και διαπλεκομενα.ετσι θα μαθουμε ολοι εμεις που αγαπαμε την ΑΕΚ με ποιους εχουμε να κανουμε.ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε οτι αφορα στο ποδοσφαιρο ειναι ο λ α υποπτα και διαπλεκομενα! Πες μου εναν (1) παραγοντα ποδοσφαιρικο απο ολους οσους εχουν εμπλακει που μπορεις να το εμπιστευτεις. Εναν (1).
      Αν τωρα εσυ ψηφιζεις για κυβερνηση η δημαρχο με γνωμονα το συμφερον της ποδοσφαιρικης ομαδας που υποστηριζεις , εισαι και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

      Διαγραφή
  7. Εγώ θέλω να δω τι θα κάνουν ο Παντελής και ο Χάρης για να μη χάσουν το πάρτι.

    Αυτοί οι εκπρόσωποι το γήπεδο που θα χτίσουν της ΑΕΚ δεν θα είναι;

    Τι ζόρι τραβάτε; Θεσμικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή