Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία

Αν και έχουμε διακηρύξει τη θέση μας ότι δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, ωστόσο δεν μπορούμε παρά να στείλουμε κι από εδώ τις ευχές μας σε έναν γνώριμο, από τους δρόμους και ταστέκια της Χαλκηδόνας και της Φιλαδέλφειας. Στο Γιάννη Μιχελάκη, που
ανέλαβε τη βαριά ευθύνη του υπυοργού Εσωτερικών στη νεα κυβέρνηση κι ορκίζεται σε περίπου μιάμιση ώρα από τώρα. Ο Γιάννης θήτευσε ως απλός στρατιώτης των ιδεών του στην τοπική ΟΝΝΕΔ της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, ακολούθως είχε μια ευδόκιμη θητεία στη δημοσιογραφία, και εν τέλει πέρασε στην πολιτική ως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας του ιδίου κόμματος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι δε περίπου βέβαιο ότι στις επόμενες εκλογές, είτε σπάσουν οι μεγάλες περιφέρειες είτε όχι, θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια που θα βρίσκεται η Χαλκηδόνα, και θα ζητήσει τις ψήφους όσων επιλέξουν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.
Ως παλιός γνωστός και φίλος, του σφίγγω το χέρι, και του εύχομαι προσωπικά καλή επιτυχία. Πολιτικά, θα τον κρίνουμε όπως κι όλους τους άλλους, με γνώμονα αυτό που εμείς -υποκειμενικά- θεωρούμε δημόσιο συμφέρον, αλλά και τοπικό συμφέρον, ως γνήσιο παιδί της Χαλκηδόνας, που είναι. Ως τότε, Γιάννη, κύριε υπουργέ, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία.

5 σχόλια:

  1. Θρυλειται πως ο Γιαννης Μιχελακης υπηρξε μελος της νεολαιας του κομματος "Χριστιανικη Δημοκρατια" του Ψαρουδακη και πως στη Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τον "εψησε" να γραφτει ο Χαρης.

    Πως τα φερνει τελικα η ζωη που γραφει τρελλα σεναρια... Ο Γιαννης Υπουργος (και μαλιστα Εσωτερικων) κι ο Χαρης απο σχεδον βεβαιος βουλευτης πενταδας στη Β' Αθηνας καποτε, να το παλευει σημερα για δημαρχος, με καποιες ελπιδες για Β' Κυριακη ξανα κι οπου βγει.

    Ενας ανθρωπος που σιγουρα θα καμαρωνει απο εκει που βρισκεται, ειναι ο αειμνηστος ιστορικος εκδοτης της πολης μας, ο Γιωργος Κακατσος ο οποιος εδωσε την δυνατοτητα στον Γιαννη Μιχελακη να γραψει για πρωτη φορα δημοσιως, ξεκινωντας την καρριερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Τομπούλογλου έχει πολλάκις ψηφιστεί ενώ ο Μιχελάκης ποτέ, καθώς επελέγη για υπουργός οντας μεν βουλευτής, αλλά Επικρατείας. Δεν αξιολογήθηκε ποτέ απο το λαό. Οπως και να χει ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και στους δύο. Θα τη χρειαστούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

      Διαγραφή
    2. αν οπως γραφηκε παραπανω τους συνδεει τοσο βαθια φιλια απο τα παλια κι αν μαλιστα ο ενας θεωρειται μεντορας του αλλου, υπαρχει ζητημα σοβαρο καθως ο νεος υπουργος ειναι ο κατ εξοχην και καθ υλην αρμοδιος για τις δημοτικες εκλογες και τη διαδικασια τους και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

      Διαγραφή
  2. ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαταρχήν ο Χάρης είναι... ανεξάρτητος.
      Κατό δεύτερον κάτσε να δούμε πότε και πως θα φύγει αυτή η κυβέρνηση και την πορεία των συγκεκριμένων προσώπων. Μετά θα δούμε πόσο θα τον ευνοήσουν ή θα τον καταδικάσουν...

      Διαγραφή