Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η δήμαρχος ευχαριστεί...

Δημοσιεύουμε ευχαριστήρια Επιστολή της Δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κας Ευτυχίας Γαϊτανά – Αποστολάκη προς τον Πρόεδρο Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Β' Λαϊκής Αθηνών κ. Δημήτρη Μουλιάτη

 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω, τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την συγκινητική και πραγματικά ανέλπιστα μεγάλη προσφορά τροφίμων του Σωματείου σας, στη νέα κοινωνική δομή του Δήμου μας, αυτή των Κοινωνικών Συσσιτίων.
 Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, ως μέλος Δικτύου Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει αναλάβει την εξασφάλιση της καθημερινής σίτισης συνανθρώπων μας, που πλήττονται από την οικονομική δυσχερή κατάσταση της χώρας μας. Η συμμετοχή σας σε αυτή μας την προσπάθεια, είναι απόλυτα ουσιαστική και καθοριστική για την στήριξη μεγάλου αριθμού ανθρώπων που χρήζουν άμεσης και συνεχούς βοήθειας για την επιβίωση τους. 
 Παρακαλώ δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες και όλης της Διοίκησης του Δήμου μας και την ευχή όλων μας, η πρωτοβουλία σας και η άμεση ανταπόκριση σας να έχει και άλλους μιμητές, ιδιαίτερα σε μια χρονική περίοδο σαν την παρούσα, όπου η συνεισφορά και η κοινωνική ευαισθησία δεν είναι μόνο επιθυμητές αλλά και απαραίτητες.
 Με εκτίμηση,
Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη

1 σχόλιο:

  1. ολα καλα που γραφει η Κυρια Δημαρχος αλλα δεν ειδα τοσο καιρο να στελνει επιστολη για την τραπεζα της αγαπης που σιτιζε δημοτες απο ολη την πολη,και απο οτι ξερω ειχε παρει αποφαση το δημοτικο συμβουλιο να δωσει ενα ποσο στη τραπεζα για την σιτιση του Δημου που ειχε σταματησει λογο οικονομικων δυσκολιων και δεν εδωσαν ουτε ενα ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή