Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

"Να διαφέρουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο"

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελίσσανίδη με τα μέλη της νέας ηγετικής ομάδας της Original 21, στο ίδρυμα προσφυγικού ελληνισμού, στο Μενίδι. Ικανοποιημένος από την ποιότητα της συζήτησης ο ισχυρός άντρας της Ενωσης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το νέο γήπεδο θα
γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να είναι όλοι μαζί, να είναι δίπλα στην ομάδα και να κάνουν την διαφορά στην εξέδρα.
"Αυτό θα γίνει. Αυτό θέλω και δουλεύουμε καθημερινά προς αυτήν την κατεύθυνση και μόνο. Και θεωρώ πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Προχωράμε κανονικά, όλα πάνε βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και θα γίνουν όλα όπως τα έχουμε προγραμματίσει.
Το γήπεδο θέλουμε και θα το φτιάξουμε στην Νεά Φιλαδέλφεια", είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης στα ηγετικά μέλη της ORIGINAL, αναφορικά με το νέο γήπεδο.
Στην συνέχεια, τόνισε ότι θα υπάρχει στήριξη στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να φτάσει ο σύλλογος εκεί που πρέπει, ζητώντας παράλληλα και την βοήθεια του κόσμου.
"Εμένα με απασχολεί να είμαστε μαζί. Ολοι μαζί. Να μην υπάρχουν κόντρες για και με κανέναν και ταυτόχρονα και μεταξύ των οπαδών μας.
Οπως και σε μας το λέω για όλα τα πρόσωπα που υπήρχαν στην ΑΕΚ, ή θα υπάρξουν μετά. Να είμαστε μαζί.
Θέλω τη στήριξη σας στην ομάδα και μη φοβάστε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει σε όλα τα επίπεδα.
Ομως θέλω να είναι κάτι ξεχωριστό η εξέδρα μας σε κάθε ματς, να γίνει το κάτι απίθανο, να μην υπάρχει σε κανένα γήπεδο όλης της Ελλάδας η δική μας ατμόσφαιρα.
Πρέπει και θέλω να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα και γνωρίζω πως εσείς έχετε τον τρόπο και το κάνετε καλύτερα από όλους.
Αυτό θέλω από σας, τίποτα άλλο. Να είστε δίπλα στην ομάδα και να κάνετε διαφορά στην εξέδρα", είπε χαρακτηριστικά.
Οι οπαδοί της Ενωσης αναφέρθηκαν και στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τονίζοντας ότι αντιλαμβάνονται το σκεπτικό, αλλά ζητώντας παράλληλα να προβλεφθεί κάτι για αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και τους άνεργους.
sport.gr

19 σχόλια:

  1. Πραγματικά πιστεύεις οτι ειναι είδηση που ενδιαφέρει αν τελειωσε η συνάντηση του Μελισσανιδη με τους χούλιγκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αυτό διαβάζεις στο παραπάνω κείμενο; Τίποτε άλλο;

      Διαγραφή
  2. Άρχισαν οι εκπτώσεις στα διαρκείας γιατί όπως αναμενόταν εξ αιτίας της τιμής τους, δεν υπάρχει ζήτηση...
    Τους ζητάει τώρα να είναι στην εξέδρα και όλοι μαζί για να αγοράσουν όσο γίνεται περισσότεροι.
    Και κάνει την συζήτηση στο Μενίδι ενώ θέλει το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυαγαπημένε μου Διαμαντή δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει κάθε μέρα να αναρτάς 2,3,4,5, δεν ξέρω και γω πόσα νέα θέματα.
    Μην το κάνεις απλά για να γεμίζεις σελίδες και να αδειάζεις το blog από κόσμο. Θεωρείς ότι η συγκεκριμένη είδηση απέδωσε σε κάτι? Θεωρείς ότι αποτελεί ενημέρωση? Θεωρείς ότι μάθαμε κάτι σημαντικό για σήμερα? Θεωρείς ότι δεν αποτελεί την άχρηστη πληροφορία της ημέρας? Αν πιστεύεις ότι μας ενδιαφέρει αν τελείωσε μια συνάντηση ανάμεσα σε έναν αεριτζή και μερικούς καμμένους στο μενίδι νομίζω ότι σπαταλάμε τσάμπα την ώρα μας οι περισσότεροι. Νομίζω ότι το επίπεδο των αναγνωστών σου είναι υψηλότερο από αυτό των ολίγων άεργων οπαδών μιας πρώην ανώνυμης και νυν χρεωκοπημένης ποδοσφαιρικής εταιρίας. Στο ξανάπε και ένας άλλος. Μην μας υποβιβάζεις, μην μας υποτιμάς νοητικά.Και η ώρα μας είναι πολύτιμη εν έτει 2013, όπως και η δική σου για να αναλώνεσαι σε ειδήσεις καραγκιοζιλίκια.

    υ.γ. επί τη ευκαιρία να ενημερώσω το κοινό του site τελείωσε η συνάντηση με την θεία μου την Αγλαία και ότι αύριο θα συναντηθώ με την θεια μου Ευλαμπία. Νέο θέμα θα αναρτηθεί με τίτλο "Να διαφέρουμε στη συνταγή του μουσακά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκούμαι να απαντήσω το εξής: είδησηδεν είναι μόνο ό,τι ενδιαφέρει τον Α ή τον Β αναγνώστη, όσο πολυαγαπημένος κι αν είναι, όσο υψηλού επιπέδου κι αν είναι. Επί του συγκεκριμένου: έχω γράψει επανειλημμένως ότι κατά τη γνώμη μου το γήπεδο της ΑΕΚ -άρα και η ΑΕΚ- θα είναι κυρίαρχο τοπικό ζήτημα στην προσεχή χρονική περίοδο. Εξ ου και θα δημοσιεύουμε κάθε είδηση που αφορά αυτό το ζήτημα. Επί του πιο συγκεκριμένου: η συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ- και οι νουθεσίες Μελισσανίδη, που προκύπτουν ευκρινώς από τη συγκεκριμένη είδηση- αφορούν σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την πόλη, την τοπική κοινωνία, όλους μας, είτε μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ οπαδικά, είτε όχι. Τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει για τη συνάντησή σου με τη θεία σου την Ευλαμπία, γι αυτό και η συνάντησή σας δεν αποτελεί είδηση.

      Διαγραφή
    2. Προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα και το ξερεις !
      Η συμπεριφορα των καθε καμμενων οπαδων καθοριζεται απο τις υποδειξεις του καθε ποιμενα! Αν το συμφερον επιβαλλει να τα κανουνε μπαχαλο θα τα κανουνε μπαχαλο προκειμενου να πιεσουν την πολιτεια για κατι που τους αφορα και να της δειξει ο καθε Μελισσανιδης την δυναμη της ελενχομενης μαζας. Αν εχεις προσεξει δεν υπαρχουν εκλεγμενοι ηγετες στους οργανομενους ετσι ωστε σε καθε επεισοδια που δημιουργουν κανεις δεν συλλαμβανεται αλλα απλα η ΠΑΕ πληρωνει ενα προστιμο και καθαριζουνε!
      Ειναι "φυσικο" επειδη ακριβως ο Μελισσανιδης γνωριζει οτι μεσα στις αντιρρησεις των κατοικων για το γηπεδο υπαρχει και το προβλημα των συνεχων επεισοδιων γιαυτο εμφανιζεται να νουθετει και να μιλαει με την γλωσσα της "λογικης". Εμεις που ζουμε σε αυτην την χωρα γιατι πρεπει να τσιμπισουμε?
      Εξαλλου ο νεος ιδιοκτητη της ομαδας δεν ειναι και τοσο νεος εχει και αυτος την ιστορια του στον χωρο και καλο ειναι ολοι να θυμομαστε οτι δεν ειναι και το καλυτερο παιδι!

      Διαγραφή
    3. Με αυτά που γράφεις, επιβεβαιώνεις ότι το θέμα απασχολεί. Λυπάμαι που σε δυσαρεστώ, αλλά συμφωνούμε!

      Διαγραφή
  4. Ακριβώς αυτό είναι το λάθος σου. Θεωρείς είδηση το να συναντηθεί ο αεριτζής με τους καμμένους και να πουν 2-3 κλασσικές κονσέρβες.. Ελπίζω αφού όπως λες θα δημοσιεύεις κάθε είδηση την επόμενη φορά να δημοσιεύσεις ειδήσεις που αφορούν τις καθαρίστριες του γηπέδου ή πόσα σουβλάκια έφαγε ο χ παράγοντας του γηπέδου στο σουβλατζίδικο.

    όσον αφορά τις θείες μου πίστεψε με έχουν δώσει ακριβώς τα ίδια χρήματα στην αεκ με αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα ο μεγάλος ευεργέτης της με το πούρο. Δηλαδή τίποτα. Οπότε σε παρακαλώ να αναρτήσεις άμεσα θέμα με τίτλο " Οι θείες του ανώνυμου κατασκευάζουν γήπεδο στα Ζαγοροχώρια" .Αν θέλεις φωτογραφία υπάρχει διαθέσιμη αντί για πούρο με τσεμπέρι. Απλά πράματα.
    Τι παραπάνω δηλαδή έχει κάνει ή προσφέρει ο άλλος στην αεκ από αυτές?

    Γιατί τώρα τελευταία έχουμε αρχίσει να σκύβουμε πολύ μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπαμαι αλλα εγω σε δυσαρεστω και δεν συμφωνουμε! Κανεις δεν ειναι διατεθιμενος να παρακολουθει τι λεει και τι κανει ο ποιμενας με τα προβατα! Ετσι και αλλοιως με τα επικοινωνιακα του τεχνασματα αυτο επιδιωκει . Να ειναι συνεχως στην επικαιροτητα χωρις στην ουσια να λεει τιποτα το ουσιωδες. Απο αυτο που ανηρτησες τιποτα δεν μας αφορα!
    Αυτα που γραφω πιο πανω λενε οτι δεν με απασχολει καθολου αν τελειωσε η συναντηση η οποια ουδολως με απασχολησε. Αυτος εκανε την συναντηση για να πουληση διαρκειας εσενα σε απασχολησαν θετικα(?) οι φανερα επικοινωνιακες νουθεσιες και μας προτρεπεις στην ουσια να ασχοληθουμε με αυτες ! Υπαρχει περιπτωση καποιος που ελενχει την μαζα να βγει και να πει "αν σας ενοχλησει κατι καντε τα λαμπογυαλο ολα" ? Η ουσια ειναι μια και εκει περιμενω την ενασχοληση και ενημερωση σου?
    α. Παραχωρουνται στρεμματα απο το δασος? Η ΑΕΚ εχει 26 στρεμματα και σχεδιαζει γηπεδο σε 35 στρ.
    β. Ποτε θα δουμε το σχεδιο?
    Η συνεχης αναφορα του οτι δεν θα υπαρξουν προβληματα και το γηπεδο θα γινει οποσδηποτε χωρις να αναφερει καμμια λεπτομερεια με υποψιαζει αρνητικα.
    Πιστευω ακραδαντα οτι θα εχουμε προβληματα! Μακαρι να διαψευστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρα το θέμα ενδιαφέρει. Συμφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρις στιγμής ο τύπος έχει πει πάνω από 500 φορές το γήπεδο θα γίνει νόμιμα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα, όλοι μαζί κτλ κτλ. την επόμενη φορά που θα πεί κάτι καινούριο και κυρίως χειροπιαστό μας το λες Διαμαντή. Τώρα αν θα πάει εκδρομή στα Καβάσιλα ή αν θα συναντηθεί με το κάθε πρεζάκι σε παρακαλώ μην μας το πεις. Θα κάνεις καλό και σε σένα αφού αυτόν τον χρόνο και τα 10 κουμπιά που θα πατούσες για να το κάνεις μπορείς να τον αξιοποιήσεις καλύτερα και σε μας που θα έχουμε την τύχη να διαβάσουμε μια μ@λ@κια λιγότερη. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτήν ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπέρασέ την, αν δεν σε ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι τώρα έδωσες την σωστή απάντηση . Κάθε προσπάθεια δικαιολόγησης της ανάρτησης παει περίπατο . Το θέμα των εισιτηρίων διαρκειας ,η υπογραφή του παγκόσμια άγνωστου παίκτη , η συνέντευξη της παικτριας από τον ΟΣΦΠ ειναι θέματα που αφορούν όλο τον κόσμο.
      Νομίζω οτι κάποιος προσπαθεί να εχει στην επικαιρότητα την ΑΕΚ αλλα δεν γνωρίζω για ποιον λόγο.

      Διαγραφή
    2. Για το λόγο ότι ενδιαφέρει την πόλη.

      Διαγραφή
    3. Ολη η πολη ειναι αναστατη. Θα υπογραψει ο Ξεφτυλοβιτς της 5ης εθνικης Κατω Μαυροβουνιου? Αραγε ο Μελισσανιδης θα μιλησει? Και αν μιλησει τι θα πει? Θα μιλησει εξω απο τα δοντια η μεσα απο αυτα? Πηραν εισητηρια οι Ελληνες του Μπουταν? Ενημερωστε μας! Εχουμε χασει τον υπνο μας!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το τελευταίο φαίνεται. Πολλαπλώς...

      Διαγραφή
    5. Αμα σου λεω......

      Διαγραφή
  9. ασε τον αυτοδιαχειριζομενο που εχεις κανει καταληψη και ειναι δημοσιος χωρος και μετα να μιλας.οσο για τα πρεζακια που βαφτιζεις τους νεους μην τους μπερδευεις με το χωρο σου.μηπως αντι για τη θεια σου δεν μας λες τη θεση της ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑΣ για την ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είμαι τύπος από τους αυτοδιαχειριζόμενους ρε φίλε.
    Μην με προσβάλλεις προς θεού με αυτούς τους καταπατητές!
    Καταλάβετε κάτι:

    όποιος σας τα χώνει για το γηπεδικό και τις αεκολαμογιές δεν πάει να πει ότι είναι και αναρχοάπλυτος, ούτε αριστερός. Ούτε όποιος είναι υπερ του γηπέδου πάει να πει ότι είναι και μη αριστερός. π.χ. υπάρχουν και εκτός συριζα/κκε άνθρωποι επιφυλακτικοί με την αεκ και το γήπεδο.πως να σας το πώ αλλιώς να το καταλάβετε?

    Το πιό σωστό εν τέλει το είπε ο ανώνυμος @06:53. Δυστυχώς αυτό παρατηρείται τις τελευταίες μέρες. Μια προσπάθεια με το στανιό να είναι η αεκ στην επικαιρότητα. Μετά το κάζο του πειραιά που εκδιώχθηκε από τον ναυτικό όμιλο, μετά το κάζο του οακα αντι του ελληνικου, μετά το κάζο των εισιτηρίων διαρκείας, μετά το κάζο των πουθενάδων παικτών που έρχονται και μετά το κάζο των εξαγγελιών περί γηπέδου κάποιοι επιμένουν με πορδές να προσπαθούν να βάψουν αυγά. Δεν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή