Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Θα δούμε και τη Gazprom στα πέριξ;

Ο μεγάλος στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ημέρα που αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί με την ΑΕΚ είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε κάθε ευκαιρία το τονίζει. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μάλιστα έχει στο μυαλό του αρκετές εταιρείες που επενδύουν σε αθλητικούς χώρους, ώστε να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση.
Μία από αυτές είναι η Gazprom. Σύμφωνα με τη Real News ο Ρωσικός ενεργειακός κολοσσός που είναι από ο κορυφαίος εξαγωγέας φυσικού αερίου στον πλανήτη έχει σφηνωθεί στο μυαλό του "Τίγρη" που θα προτείνει συνεργασία. Άλλωστε, οι ιδιοκτήτες της Ζενίτ έχουν επενδύσει και σε άλλα γήπεδα, όπως αυτό της Σάλκε και του Ερυθρού Αστέρα και δεν αποκλείεται αν το σχέδιο του Μελισσανίδη του πείσει να το κάνουν και για την ΑΕΚ.
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες επαφές αλλά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Να θυμίσουμε πως η Gazprom είχε ενδιαφερθεί για την ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ, όμως εν τέλει δεν κατέθεσαν προσφορά.
http://www.newsnow.gr

1 σχόλιο:

  1. Aυτό σημαίνει σαφέστατα πως δεν υπάρχει ακόμη επαρκής χρηματοδότηση για να φτιαχτεί το γήπεδο, κι όπως όλοι οι σωτήρες της ΑΕΚ τώρα κι αυτός έχει βγει στην γύρα για κορόιδα που θα βάλουν τα λεφτά για να κάνει αυτός τον σωτήρα και το αφεντικό...

    Είναι κάτι σαν κι αυτό που λέμε, κερνάω εγώ, πληρώνεται εσείς!

    Μαγκιά του άμα βρει κορόιδα... ο προμηθευτής του 6ου στόλου σε καύσιμα και εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή