Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του Δημάρχου Χαλκηδόνας

Σε πάνδημο πένθος η Νέα Χαλκηδόνα αποχαιρετά σήμερα στις 2 το μεσημέρι τον Δήμαρχό της Γιώργο Αποστολάκη, που έσβησε αναπάντεχα στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, τη σορό θα συνοδεύσει η μπάντα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι τα όρια με τη Φιλαδέλφεια κι από κει και μετά, μόνο με τη συνοδεία του κόσμου, η σορός του Αποστολάκη θα μεταφερθεί στην τελευταία του κατοικία, στον Κόκκινο Μύλο, όπου ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος παραχώρησε τάφο σε διακεκριμένο σημείο, στην είσοδο του νεκροταφείου.

Από τις 10.30 η σορός του Αποστολάκη θα βρίσκεται στο ναό της Αγίας Ευφημίας, εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα. Μετά τον ενταφιασμό του Δημάρχου, η παράταξη της Νέας Προοπτικής θα συνεδριάσει (πιθανώς στο Πνευματικό Κέντρο της Χαλκηδόνας) για να επιλέξει το διάδοχο του Αποστολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου