Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μια πόλη κλαίει για το γελαστό παιδί...

Χιλιάδες κόσμου, ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας και μεγάλο μέρος της Φιλαδέλφειας αποχαιρέτισε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης σήμερα στις 2 από το ναό της Αγίας Ευφημίας το Δήμαρχο της Χαλκηδόνας Γιώργο Αποστολάκη.

Παρόντες ήταν όλοι ανεξαιρέτως οι νύν και πρώην τοπικοί αξιωματούχοι: Ο Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος με τα στελέχη του Δήμου, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Αδαμόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνας Νίκος Παπαμικρούλης, ο Χάρης Τομπούλογλου με τα στελέχη του συνδυασμού του, όλοι οι υποψήφιοι άλλων συνδυασμών, παλιοί δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος πολιτών  που συγκινημένοι, δεν μπορούσαν ακόμα να πιστέψουν το θλιβερό γεγονός της εκδημίας του Αποστολάκη.

Παρόντες στη νεκρώσιμη ακολουθία ήταν επίσης: Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη και η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Γείτονας, Χρήστος Πρωτόπαπας και Γιάννης Βούρος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης, οι δήμαρχοι Κηφισιάς Χιωτάκης, Χαϊδαρίου Μαραβέλιας και Χαλανδρίου Ζαφειρόπουλος, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός και πολλοί άλλοι που ασφαλώς δεν έγιναν αντιληπτοί με΄σα στο βουβό και συγκινημένο πλήθος.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, επικήδειους εκφώνησαν ο ιερέας της δεύτερης ενορίας Νέας Χαλκηδόνας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Παπακώστας, ένα φίλος του εκλιπόντος, ο βουλευτής Χρήστος Πρωτόπαπας, μια εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ κλπ.

Ακολούθως, κατά παράκληση της οικογενείας, ο ναός εκκενώθηκε, προκειμένου οι πιο στενοί άνθρωποι του Αποστολάκη να εκπληρώσουν μια υποχρέωση που αισθάνονταν ότι είχαν έναντι του νεκρού.

Τραγικές φιγούρες σε ολόκληρη την τελετή ήταν η μητέρα του Αποστολάκη, Κατερίνα, η σύζυγός του Εύη και η κόρη του Κατερίνα, μαζί με τα αδέλφια της Γεωργία και Ελένη...

Περίπου στις 3 και 10 ξεκίνησε η πομπή προς το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου όπου σε λίγο η σορός του Γιώργου Αποστολάκη θα εναποτεθεί στην τελευταία του κατοικία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου