Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στις 7 το βράδι της Παρασκευής η συγκέντρωση της Νέας Προοπτικής

Για αύριο, Παρασκευή, το βράδυ στις 7 έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Νέας Προοπτικής, ενόψει των εκλογών του β' γύρου. Εκεί η νέα επικεφαλής του συνδυασμού Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη θα συναντηθεί με πολίτες και δημότες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Δεν θα γίνει η κλασική συγκέντρωση με ομιλία και εξέδρα, απλώς θα υπάρξει μια διαδικασία διαλόγου, καθώς ο συνδυασμός πορεύεται -όπως είναι φυσικό- στις μεθαυριανές εκλογές μέσα στο πένθος για την απώλεια του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη.

6 σχόλια:

  1. Ο προεκλογικός πυρετός άρχισε να ανεβαίνει, 24 ώρες μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, με την τηλεφωνική εμφάνιση της επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάννας Σταφανίδου. Ποιος το περίμενε ότι η Δημαρχία στη ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ θα κριθεί από τις μεσημεριανές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλο το σεβασμό τόσο στη μνήμη του Γιώργου όσο και στο πένθος της συζύγου, θεωρώ κατάντια την όλη εξέλιξη. Είναι λυπηρό και συνάμα κωμικοτραγικό να γίνεται τόσο κυνική και στυγνή εκμετάλευση συναισθηματικής υφής του θανάτου του Γιώργου. Το δε γεγονός ότι η αδελφή της χήρας τυγχάνει ρεπόρτερ του star channel λέει πολλά. Με την απλή ιδιότητα του ανώνυμου ψηφοφόρου δηλώνω ότι παρότι ήμουν ψηφοφόρος της Νέας Προοπτικής, τόσο στις προηγούμενες εκλογές στη Νέα Χαλκηδόνα, όσο και την προηγούμενη Κυριακή, αυτή την Κυριακή θα απέχω συνειδητά από την όλη διαδικασία. Δεν είναι δυνατόν να πάμε σε εκλογές με τον προεκλογικό αγώνα να γίνεται μέσα από τα μεσημεριανάδικα τύπου Τατιάνας. Αποτροπιασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να είναι περήφανοι οι δημότες της Νέας Χαλκηδόνας που τον Δήμαρχο θα τον εκλέξει η Τατιάνα Στεφανίδου , τα πρωινάδικα και οι μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές…
    Τέτοιες διαδικασίες θα τις ζήλευαν κα οι αρχαίοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ! ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ?
    Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ -ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ !!
    ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ??
    ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ??
    ΤΟ ΚΟΣΜΟ ?
    ΣΠΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ !!
    ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΟΤΙ "ΣΥΝΔΙΟΙΗΚΟΥΣΕ" ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ??

    ΑΑΑ...ΡΕ ΚΟΣΜΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι είναι ντροπή σας να κάνετε προβοκάτσια μέσα απο blocks.
    Είναι τιμή για μένα να στηρίξω την παράταξη που ο ίδιος ο λαός στήριξε την πρώτη Κυρική.Στη δημοκρατία Κουμάντο κάνουν οι πολλοί και όχι ο ένας.
    Έφη κουράγιο κλείσε τ αυτιά σου και προχώρα, μην αφήσεις να σπιλώσουν τ όνομα σου.

    === Στηρίζω Νέας Προοπτικής ===

    ΑπάντησηΔιαγραφή