Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Έχασε και "πέτσινο" πέναλτι ο Ολυμπιακός

Με το γνωστό τρόπο που παίρνει πολλά αποτελέσματα προσπάθησε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός. Ο Λεονάρντο "αγγιξε" τον Πάντελιτς στην περιοχή και το σφύριγμα για πέναλτι ήταν δεδομένο, αφού ο Πάντελιτς φορούσε ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ντουντού, όμως, έστειλε τη μπάλα στα ύψη και η... αδικία αποκαταστάθηκε.

7 σχόλια:

  1. Δεν είμαστε όλοι χανούμια σ αυτή την πόλη. Γι αυτό προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Εκτός αν θέλετε να χαιδέψετε τ αυτιά των αεκτζήδων για να ανεβάσετε την επισκεψιμότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαδελφειώτης Γάβρος27 Νοεμβρίου 2010 στις 9:18 μ.μ.

    Γι αυτο θα ειστε μια ζωη αεκακι. Γιατι μια ζωη θα νοιωθετε κομπλεξικα απεναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτσινο ξε-πέτσινο μια ζωή απο κάτω θα σας έχουμε βρωμοχανούμια. Τολμήστε να κάνετε ένα γκάλοπ στην περιοχή μας και θα εκπλαγείτε. Δεν είναι απόλυτη πλειοψηφία οι αεκτζήδες. Στη Νέα Ιωνία μπορεί, αλλά εδώ όχι! Υπάρχουν πάρα πολλοί Ολυμπιακοί και Παναθηναικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΑΕΚάκι και ειδικά ο Μπλάνκο σου εύχονται καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος θέλει, αγαπητέ φίλε, να ανεβάσει την επισκεψιμότητά του το "παίζει" αντικειμενικός, για να μην χάσει ούτε τους μεν, ούτε τους δε. εμείς εδώ έχουμε άποψη και στα αθηλτικά και σε όλα, και τη λέμε. Φυσικά είναι δεκτή με χαρά μας κάθε διαφορετική άποψη και γνώμη. Αλλά δεν θα τα "στρογγυλεύουμε" για να κερδίζουμε αναγνώστες.

    Αλήθεια, κανείς από τους τρεις αγαπητούς φίλους δεν μας είπε μια λέξη: Ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε ο διαιτητής; Ρωτάω έτσι, για να γίνεται κουβέντα, αφού πια το παιχνίδι κρίθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα μωρέ. Χαρίζουμε για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Στο τέλος ή εμείς ή ο βάζελος θα σηκώσει την κούπα. Εσείς μια ζωή τρίτοι. Για θύμισέ μου, πότε πήρες το τελευταίο σου πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ παλιά φίλε μου. Κρατάει χρόνια αυτή η παράγκα. Κι όταν πήγαμε πριν από 3 χρόνια να σπάσουμε το σερί της, το πήρε στα χαρτιά. Όσο για τα πέτσινα πέναλτι, γράφουμε ογκώδες βιβλίο με αυτά.

    Αλλά πες μου κι εσύ: Σου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η... ομαδάρα, η οποία μάλιστα "χαρίζει" και αποτελέσματα;

    Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή