Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς κεντρικές συμφωνίες ο Τομπούλογλου

Ο Χάρης Τομπούλογλου συνεχίζει προσεκτικά τον προεκλογικό του αγώνα, φροντίζοντας να μην μπλεχτούν η πολιτική επιλογή της Κυριακής με το πένθος όλων μας για το χαμό του Γιώργου Αποστολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ο Χάρης Τομπούλογλου μίλησε τηλεφωνικά με έναν ως δυο υποψηφίους Δημάρχους που αποκλείστηκαν από την περασμένη Κυριακή, σε μια προσπάθεια σύσφιγξης των σχέσεων των συνδυασμών τους.

Ωστόσο, κεντρικές συμφωνίες δεν έγιναν καθώς οι Κόντος και Μάλλιος με ανακοινώσεις τους απελευθέρωσαν τους πολίτες για το β' γύρο, ενώ το ΚΚΕ ακολουθεί μια πολιτική αποστάσεων από τους συνδυασμούς υπο αναμετρώνται μεθαύριο.

1 σχόλιο:

  1. Είστε σίγουροι? μηπως λέω μήπως όλοι στηρίζουν με τον ένα ή αλλο τρόπο έναν υποψήφιο? λέω μήπως. Η ισχύς εν τη ενώση μπροστά στον κοινό εχθρό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή