Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Χθες στο STAR, σήμερα στο ALTER η χήρα του Γιώργου Αποστολάκη

"Θα συνεχίσω το έργο του συζύγου μου", απάντησε σε σχετική ερώτηση, η 'Eφη Γαϊτανά, χήρα του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη σε σημερινή της συνέντευξη στην τηλεόραση του ALTER.

6 σχόλια:

  1. Απογοητευμένος Πασόκος12 Νοεμβρίου 2010 στις 10:43 π.μ.

    Όσο συμπάθεια κι αν έχω για την χήρα του εκλιπόντος, το όλο σκηνικό εξελίσσεται σε φαρσοκομωδία. Τουλάχιστον είμαστε τυχεροί που αυτή την εποχή δεν έχει εκπομπή στην τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος, γιατί είναι σίγουρο ότι θα πέρναγε κι από κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εμένα πάλι καμμία απολύτως συμπάθεια. Η τύπισσα εκμεταλλεύεται ασυστόλως την υψηλή δημοτικότητα του Γιώργου και όλα αυτά περί "συνέχισης του έργου" είναι μπούρδες και μόνο μπούρδες. Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω σε εποχές που θα έπρεπε να έχουμε ξεχάσει, όταν η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου περιφέρονταν από κανάλι σε κανάλι. Δυστυχώς ο Τομπούλογλου θα κάνει υγιεινό περίπατο την Κυριακή. Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσαν να του κάνουν οι εμπνευστές αυτού του άθλιου σεναρίου. Εκτός αν όλα γίνονται γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να βοηθήσουν τον Τομπούλογλου. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά ...πνευματικά τέκνα του Χάρη μέσα στη «νέα προοπτική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος,
    Μια με τις συγκρίσεις, ο ένας Εβίτα Περόν, ο άλλος Ιμέλντα Μάρκος, ξεχάσανε Μπεναζίρ Μπούτο, Ρατζίβ Γκάντι (τι σημασία έχει το φύλο) και κυρίως τη δικιά μας τη Ντορούλα τη Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελου (ακόμα κρατάει το επίθετο του πρώτου για παρόμοιους λόγους).
    Και μια με τα κανάλια, έτσι κι' αλλιώς αυτά δεν έχουν αξιοπρέπεια, αλλά η υποψηφία χήρα, ο σοβαρός ανεξάρτητος (sic) συνδυασμός ???? Τη μια στο ALTER την άλλη στο STAR. Μένει αν προλάβει και το "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" με τον γνωστό - άγνωστο πρώην Δήμαρχο και αποτυχημένο δις υποψήφιο (ελπίζω και τρις) πίσω από την κουρτίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή! Τέτοια πια αναλγησία! Υποχείρια του Γρετζελιά κι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΙΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ .ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ .ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚΛΠ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΙΝ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΟΝ 2 ΓΥΡΟ ΤΟΝ κ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ?ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝΕ?ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ.ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γιατί διαφωνήσανε ας το αφήσουμε στην ιστορία η μάλλον την δευτέρα.
    Αλλά να βοηθήσω λίγο στο κουιζ. Είναι αυτός ο δημοτικός σύμβουλος που την τετάρτη μετα την κηδεία είχε πάρει απο το χέρι τη χήρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή