Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής (18)

Η Δήμαρχος Έφη Αποστολάκη χαιρετά τον Μητροπολίτη λίγα
λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής.

6 σχόλια:

  1. Δεν είναι λίγο παράδοξο που ο Μητροπολίτης κάθεται???
    Τι να σημαίνει αυτό άραγε???

    Να σας πω.

    Πολύ απλά γιατί όταν η κ.Γαϊτανά-Αποστολάκη προσήλθε στο χώρο της ορκωμοσίας, ο Σεβασμιότατος ήταν ήδη εκεί!!!

    Και όχι, δεν πήγε νωρίτερα ο Μητροπολίτης.
    Η κ.Γαϊτανά ήταν αργοπορημένη, λες και ήταν νύφη!!!

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ......ΜΗΔΕΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω την εντύπωση πως αυτό που λέγεται για τους γαμπρούς και τις νύφες, ότι δηλαδή πηγαίνουν στην εκκλησία αφού προηγουμένως κατεβάσουν κανά δυό ποτηράκια -έτσι για να πάρουν λίγο δύναμη και να αυξηθεί η αυτοπεποίηθησή τους- επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση της Γαϊτανά.

    Σαν να τα είχε τσούξει, μου φάνηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έμαθα ότι άργησε και στη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, σαν κάτι δεν πάει καλά. Λέτε να αργήσει και αύριο στις δημαιρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αισχρόν τον μεθύοντα παρ ανδράσι νήφεσιν είναι,
    αισχρόν δ’ ει νήφων παρά μεθύουσι μένει"...
    (Θέογνις)

    "Σοφόν το σαφές"... (Ευριπίδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ίδιες τραγικές φιγούρες που έλεγαν ένα σωρό συκοφαντίες στόμα με στόμα προεκλογικά ξαναχτυπούν. Τι ότι είναι αλλοδαπή, τι ότι ο Γ. Αποστολάκης είχε μαλώσει με το Γρετζελιά και του ήρθε συμφόρηση. Τώρα λένε ότι έρχεται η Δήμαρχος μεθυσμένη στις εκδηλώσεις. Ναι, εντάξει, έτσι και αλλιώς θα σας πάρει καιρό να χωνέψετε ότι αν χάσατε τις εκλογές, τις χάσατε επειδή κάποιος απέδειξε για άλλη μια φορά ποιος είναι και πώς λειτουργεί, γι' αυτό και ο κόσμος αγρίεψε προς το τέλος της 2ης εβδομάδας των εκλογών. Και αν σας φαίνεται το 46,5% στη Φιλαδέλφεια λίγο, σκεφτείτε ότι οι Φιλαδελφειώτες έπρεπε να ψηφίσουν την άγνωστη χήρα του σχεδόν άγνωστου στη Φιλαδέλφεια Γ. Αποστολάκη και με όλες αυτές τις ιστορίες περί του μπαμπούλα Γρετζελιά (τι να πρωτοθυμηθούμε, τα χαρτάκια με το Γρετζελιά Χίτλερ, τα χαρτάκια με το "εκβιαστικό" δίλημμα Τομπούλογλου ή Γρετζελιάς, το λιβελογράφημα του επώνυμου συκοφάντη της περιοχής με τίτλο Ντροπή και αυτά που έλεγε μέσα). Εν κατακλείδι, όλοι είναι καλύτεροι από το Χ. Τομπούλογλου και αυτό το κατάλαβε ο κόσμος και επιπλέον η Χαλκηδόνα και τίμησε το νεκρό της και ήξερε και πολύ καλύτερα τι εστί Τομπούλογλου γιατί τον έχει ζήσει στο πετσί της. Συμπερασματικά : και νεκρός σας κέρδισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για να μην ξεχνιόμαστε, όποιος θέλει ας μπει στο site
    http://www.gretzelias.gr/default.asp?ElementName=Symvouloi
    και θα δει πρώτη πρώτη την κ. Αθανασιάδου που τόσο φοβήθηκε μη βγει ο Γρετζελιάς τη 2η Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή