Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στις 19 Δεκεμβρίου το μνημόσυνο του Αποστολάκη

Την Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα θα τελεσθεί το 40νθήμερο μνημόσυνο για τον Γιώργο Αποστολάκη. Μήπως οι δυο Δήμοι, ιδιαίτερα αυτός της Νέας Χαλκηδόνας πρέπει να οργανώσουν κι ένα πολιτικό μνημόσυνο στο Δήμαρχο που έφυγε τόσο ξαφνικά, πριν καταργηθούν δια της συγχωνεύσεως;

3 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε ότι οι συνεργάτες του αν μη τι άλλο σεβόμενοι τη μνήμη του θα πληρώσουν αυτή τη φορά τον καφέ που θα προσφερθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος, γράφουμε για έναν νεκρό κι εσείς σπεύδετε να επιτεθείτε στους ζωντανούς. Γιατί την καταγγελία αυτή δεν την κάνει κάποιος επώνυμα, ας πούμε ο επιχειρηματίας που "μπήκε μέσα". Είναι δυνατό να διασταυρώνουμε κάθε καταγγελία ανώνυμου εναντίον ανθρώπων με ονοματεπώνυμο; Σας καλώ και σας παρακαλώ να διαφυλάξετε αυτό το χώρο δημοκρατικού διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mporite na ta diastaurosete apo to grafio teleton gia ta stefania pou den plironoun kapioi protoklasati ths prooptikis kai akoma gia ta xrimatata tou sindiasmou ta opoia den exoun katavali kai oute prokitai opos mas eipe h protoklasati antidimarxos (eixane mathi na tou ta plhroni o arxontas!!!!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή