Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κατανεμήθηκαν τα οφίκια στο νέο Δήμο, αλλά δεν το λένε ούτε στη... μάνα τους!

Αθόρυβα αλλά μάλλον αποτελεσματικά η εκλεγμένη Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη ολοκληρώνει τον κύκλο των συναντήσεών της με στελέχη της Νέας Προοπτικής και των προτάσεών της προς αυτά για τη στελέχωση του νέου Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, μετά την 1η Ιανουαρίου.

Ωστόσο, υπάρχει μια μυστικοπάθεια που ξενίζει. Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι ο τάδε έχει δεχθεί κρούση για τη θέση Α. Τον ρωτάμε "αληθεύει ότι θα πας στη θέση Α;". "Όχι" μας απαντά "δεν ξέρω τίποτα". Κι όμως θα πάει, είναι διασταυρωμένο. Γιατί ρε φίλε το αρνείσαι; Αφού σε ένα- ενάμισι μήνα θα το ξέρει όλη η πόλη.

Ανεξήγητη η μυστικοπάθεια. Αξίωμα παίρνουν, όχι... εκκαθαριστικό εφορίας, να το κρύβουν...

4 σχόλια:

  1. bre alitheia stamata to xaidema tis neas dimarxou pou eides to "apotelesmatika" eleos pia entaksi katalabame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λύσεις-Προτάσεις για να μάθουμε την σύσταση του νέου δημοτικού συμβουλίου:
    1.Να ανοίγουμε την τηλεόραση καθημερινά ιδιαιτέρως στις εκπομπές του Star. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρώτα να το έχει ο "κόσμος τούμπανο" και μετά εμείς "κρυφό καμάρι".
    2.Να πάμε για καφέ στο καφενείο του νυν Δημάρχου Χαλκηδόνας. Επειδή έχει το στυλ "θέλω να το ακούω, να το ακούω, να το ακούω να το λες", θα τον αποκαλέσουμε "δήμαρχο" πολλάκις και έτσι θα μας κάνει τις σχετικές αποκαλύψεις!
    3.Να ελέγξει κάποιος τον κάδο απορριμμάτων της κυρίας Γαϊτανά. Όλο και κάπου θα της έχει πέσει το σκονάκι με τα σημειωμένα ονόματα. Από το λίγο που την έχω δει, ακόμη και «προσωπικές» σκέψεις και συναισθήματα τα διαβάζει από σκονάκια, πόσο μάλιστα τέτοιου είδους «αποτελεσματικές» αποφάσεις.

    Υ.Γ. Επειδή έχουμε υποστεί απανωτά σοκ τελευταίως, μας το φέρνουν λάου-λάου έτσι ώστε όταν ακούσουμε για διορισμούς Κουτσάκη, Χωρινού, Μπόβου και λοιπών «φιρμών» να μας έρθει ψύχραιμα….

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα…. ωραία προσπαθείτε να μας το περάσετε Κε ‘ αλήθεια’ ……Συγχαρητήρια …….που το είδατε το αποτελεσματικά ???? Που ζείτε εσείς ???Μάλλον στον κόσμο της αβάστακτης ελαφρότητας του νομίζω ….ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ το κάνετε για άλλους λόγους ..
    ΠΡΟΣΟΧΗ…. γέρνουμε επικίνδυνα !!!!!!!!
    Επειδή ο ‘ παπαστρουμφ’ (σαν εικόνα) είναι ίδιος με τον ‘ δρακουμελ’ (σαν χαρακτήρας) να έχετε το νου σας ….ΕΣΕΙΣ θα είσθε ο ΠΡΩΤΟΣ που θα ‘ φάει’…….
    Παρακαλώ μεταβιβάστε τα δέοντα στην κακομοίρα’ εκ μέρους μου……..
    Χα χα χα τελικά έχετε ΠΟΛΥ πλάκα…….


    ‘ ο φιλ- ύποπτος’

    Υ.Γ. προς ανώνυμος 11.42 π.μ.
    Να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα γινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den 8elw na se apogohteysw file mou alla etsi akribws einai Gretzelias koutsakhs Xorinos Mpobos Papanikolaou kai Agagiwtou,e den uparxoun kai alles 8eseis me amoibh....telika h kuria Dhmarxos apofasise na sunexisei to ergo (dh8en tou APOSTOLAKH) me ta lamogia ths Filadelfeias-xalkhdonas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή