Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το καλοκαίρι θα μπει ο θεμέλιος λίθος του νέου παλατιού της ΑΕΚ!

Η πρώτη ενημέρωση που έγινε από πλευράς ΑΕΚ (Αδαμίδης, Κωνσταντινίδης, Τόγελος) στην νέα Δήμαρχο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Εφη Γαϊτανά- Αποστολάκη και τους συμβούλους της (Ηλία Γκρίντζαλη, Παύλο Κότσιρα και Γιώργο Καραβία), αναφορικά με το έργο για την κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια είχε και ειδήσεις… Και αυτές βγήκαν από το γραφείο της Δημάρχου. Όπως ειπώθηκε στις συζητήσεις από τον Σταύρο Αδαμίδη στην νέα Δημοτική Αρχή, στόχος της ΑΕΚ είναι μέσα στο καλοκαίρι του 2011 να έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για το έργο και να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα στον ιστορικό χώρο της Ενωσης.

Η νέα Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας τόνισε ότι σκοπός δεν είναι απλά να στηρίξουν την προσπάθεια της ΑΕΚ, αλλά να βγουν μπροστά αυτοί για να ανοίξουν τον δρόμο προς την ολοκλήρωση του έργου… Εκεί αποφασίστηκε μία νέα συνάντηση πριν τα Χριστούγεννα με την ΑΕΚ να κάνει πλήρη παρουσίαση του έργου στην Δήμαρχο, η οποία δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες κάτι που είχε ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής μια και επιθυμεί να παρέλθουν οι 40 ημέρες από τον θάνατο του συζύγου της και πρώην Δημάρχου Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη.

Μάλιστα, η Εφη Αποστολάκη είχε ζητήσει από τις πρώτες ημέρες της εκλογής της να συναντηθεί με την ΑΕΚ για να ενημερωθεί παρότι επίσημα αναλαμβάνει καθήκοντα από την πρώτη ημέρα του 2011. Και αυτό διότι στην νέα Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θεωρούν την επιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της πρωταρχική ανάγκη για το καλό της περιοχής. Πριν αρχίσει η συζήτηση ο Αδαμίδης συλλυπήθηκε και ευχήθηκε στην Εφη Αποστολάκη καλή δύναμη μετά τον χαμό του συζύγου της, ενώ παρέλαβε και μία πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου (ένα δικέφαλο αετό με μια κολώνα Ιωνικού ρυθμού).
www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου