Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γκρεμίζοντας το παρελθόν

Πρωί πρωί έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες γκρεμίζοντας τα παλιά ερημωμένα κτήρια στη γωνία Δεκελείας και Φωκών (στην αρχή του Τριγώνου). Σε λιγότρο από τρεις ώρες είχαν μείνει μόνο μπάζα και τίποτα πια δεν μας θύμιζε την παλιά εικόνα. Ελπίζουμε ένα ένο κτήριο, μοντέρνο και καλαίσθητο να πάρει τη θέση των παλιών, μικρών κτισμάτων που από σήμερα δεν υπάρχουν πια.

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους!
    Γκρεμίζοντας την κόπρο της Φιλαδέλφειας θα ήταν πιο ταιριαστός τίτλος.
    Χρειάστηκαν 11 χρόνια για να γκρεμιστεί αυτό το απερίγραπτο χάλι. Σύριγγες, ούρα, σκουπίδια πάσης φύσης, ψόφια ζώα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς είχαν γίνει οι "ένοικοι" αυτών των εγκαταλελειμένων κτισμάτων.
    Όσοι έχουν περάσει από κει με τα πόδια ή μένουν εκεί κοντά, ξέρουν πολύ καλά τί εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε πρατήριο βενζίνης και δίπλα το σουβλατζίδικο, μετά μόνο το σουβλατζίδικο όταν ο μακαρίτης Γιώργος αγόρασε την επιχείρηση και την ονόμασε "Ideal" και την επέκτεινε αριστερά και δεξιά, και τέλος, από το 1999 και την μετακόμιση του Ideal απέναντι, στο πρώην BeeRock, ένα ερείπιο. Το τι θα γίνει στο μέλλον πάνω κάτω το φαντάζεται κανείς. Το πιο σκληρό κομμάτι σήμερα, πάντως, το ξεσπίτωμα της οικογένειας των αστέγων που κατοικούσε εκεί τις τελευταίες βδομάδες. Ο χειμώνας βαραίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρχε και το σπίτι της Άννας δεξιά από το σουβλατζίδικο, που πουλούσαν με τον άνδρα της τα λουλούδια δίπλα από το περίπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή