Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στις πύλες της πόλης φάνηκε το πρόβλημα

Μέρα έντονου κυκλοφοριακού φόρτου ήταν η σημερινή, λόγω της ταλαιπωρίας στην οποία μας υποβάλλουν οι γνωστοί συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, λες κι εμείς ευθυνόμαστε για τα χάλια της εταιρίας (σημειώστε ότι από αύριο εντελώς αψυχολόγητα ανεβαίνει και το αντίτιμο του εισιτηρίου και της κάρτας απεριορίστων διαδρομών, μιλάμε για παχυδερμισμό...). Η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα δεν
επλήγησαν ιδιαίτερα από το πρόβλημα, πλην της Δεκελείας, φυσικά, που είναι υπερτοπικός δρόμος. Ωστόσο, το πρόβλημα φάνηκε στις πύλες της πόλης. Η Παπαναστασίου ήταν τίγκα στο αυτοκίνητο (νωρίς το μεσημέρι έγινε κι ένα τρακάρισμα στη γέφυρα του Απόλλωνα στην Ηρακλείου, με αποτέλεσμα ο δρόμος αυτός να φρακάρει τελείως), το ίδιο και η Φωκών από όσους έρχονταν από τη Νέα Ιωνία. Επίσης κυκλοφοριακό τις περισσότερες ώρες της ημέρας υπήρχε στα φανάρια του Βλάχου, αλλά και στη στροφή της Αχαρνών προς Δεκελείας. Να μη μιλήσουμε, βέβαια, για το μόνιμο άγος της Χαλκίδος)

5 σχόλια:

  1. Οι απεργοί σε ταλαιπωρούν 10-15 ημέρες, οι άλλοι θα στα παίρνουν μια ζωή. Ραγιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνδικάλες είναι οι πλεόν βολεμένοι, καθώς αγωνίζονται να συνεχίσουν να ΜΗ δουλεύουν και να πληρώνονται. Εγώ διαμαρτύρομαι. Εσύ τους στηρίζεις. Κι αυτοί εκεί ποντάρουν, ότι θα τους στηρίζουν άτομα όπως εσύ, όσοι δηλαδή πιστεύουν ότι έτσι ικανοποιούν τα επαναστατικά τους καθήκοντα. Ξέρεις ποια λέξη έχει το ελληνικό λεξιλόγιο για τέτοιες στάσεις... Να μην τη γράψω, την ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε αστέρι 10-15 μέρες.
    Οι τεμπέληδες μας τρέχουν 2 μήνες τώρα και συνεχίζεται. Αλλά είπαμε την έχει στο αίμα του την τεμπελιά ο Έλληνας.

    Προσωπικά έχω σταματήσει να πληρώνω εισιτήριο από τότε που άρχισαν τις απεργίες. όποτε θέλουν εργάζονται αυτοί, όποτε θέλω πληρώνω και εγώ εισιτήριο.

    Περιμένω τον άτυχο ελεγκτή που θα θελήσει να με γράψει επειδή δεν θα έχω εισιτήριο. Περιμένω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επειδή πολλοί θα βιαστούν να κρίνουν, επιμένω στην απόφαση μου.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

    Από τη στιγμή που η υπηρεσία προσφέρεται όποτε το επιθυμούν κάποιοι τεμπέληδες, προσφέρετε και εσείς το αντίτιμο τις επιλεγμένες φορές που θέλετε.
    Μόνο καλό θα κάνετε στο δύσμοιρο ελληνικό κράτος.
    Απαλλάξτε το από το βραχνά των ΜΜΜ που επί 10ετίες συνεχώς είναι επιχειρήσεις με ζημίες και σώζονται με τα δικά σας χρήματα έτσι και αλλιώς.
    1,20 και 1,40 είναι τιμές που δεν διαφέρουν από τις τιμές που θα είχαν τα ΜΜΜ αν ήταν ιδιωτικά. Αφήστε λοιπόν τους τεμπέληδες να κάνουν απεργίες, να ιδιωτικοποιηθούν τα ΜΜΜ και να δούμε τότε ποιός έχει δίκιο. Τα ίδια χρήματα θα πληρώνεις ταλαίπωρε εργαζόμενε αυτά τα 1,20 και 1,40 άντε να στο πάνε 1,30 και 1,50 όπως σε όλες τις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Τα ίδια θα πληρώνεις και ένα μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα της φορολογίας σου δεν θα μασώνται για να επιβιώσει η ζημιογόνα επιχείρηση τους.
    Κερδισμένος θα είσαι.τα ίδια λεφτά θα δίνεις, με πολύ καλύτερες παροχές και καθημερινά δρομολόγια, όχι να μας κάνει ότι γουστάρει ο κάθε τρολευτζής εν έτει 2011.

    Αλήθεια όταν ιδιωτικοποιήθηκε η Ολυμπιακή αυξήθηκαν τα εισιτήρια? Δεν νομίζω.
    Αλήθεια όταν ιδιωτικοποιήθηκε η Ολυμπιακή έκανε απεργίες να στοιβάζεται κόσμος στα αεροδρόμια?Δεν νομίζω.
    Αλήθεια όταν ιδιωτικοποιήθηκε η Ολυμπιακή τι άλλαξε στη ζωή σου Έλληνα ταξιδιώτη?Τίποτα.

    Βλέπεις Έλληνα, μη φοβάσαι τον ιδιώτη που δουλεύει, να φοβάσαι το κράτος που κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. """Οι απεργοί σε ταλαιπωρούν 10-15 ημέρες, οι άλλοι θα στα παίρνουν μια ζωή. Ραγιά...."""

    Αυτοί οι τύποι είναι οι χειρότεροι. "Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη" λέει ο λαός μας. Φοιτητές αιώνιοι ή χιλιοταλαιπωρημένοι κακομοίρηδες, όπου δουν απεργία κολλάνε τσόντα χωρίς να ξέρουν καν ποιοι απεργούν, γιατί απεργούν, πως απεργούν κτλ. Απλά αρκούνται στο ότι κάποιοι απεργούν. Και ικανοποιώντας τα ντεμέκ επαναστατικά τους καθήκοντα ζητοκραυγάζουν και αυτοί μη τυχόν και χάσουν την ευκαιρία. Ραγιάδες παραμένουν μια ζωή, επαναστάτες της κακιάς ώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή