Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η "Δύναμη Πολιτών" κόβει την πίτα της

26 σχόλια:

  1. Υπάρχει ακόμα αυτό το συνοθύλευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρά και Ξάστερα,24 Ιανουαρίου 2011 στις 1:57 μ.μ.

    Καλά ρε Θανάση,

    Όρεξη έχεις για τρεχάματα?
    Πως θα τους μαζέψεις τώρα που δεν έχει εκλογές?

    Γιατί από όσα βλέπουμε στην πόλη, οι κολλητοί σου μόλις τελείωσαν οι εκλογές την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια.
    Ούτε στην Ορκωμοσία σου ήρθαν, ούτε πουθενά αλλού φαίνονται.
    Κοινώς είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

    Μήπως όμως η πίτα είναι η αφορμή να βρεθείτε για να ξανασυνομοτήσετε εναντίον του Κόντου, τώρα που μάθατε πως θα ξαναγίνουν εκλογές ???

    Άδικος κόπος...
    Ο κόσμος σας κατάλαβε, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είναι κι οι κοντοβατίδηδες; Φαντάσου λέει να πάει απρόσκλητος ο Κόντος (όπως ο Τομπούλογλου στο δήμο) και να κερδίσει και το φλουρί. Τέζα οι καλυβοπεπέδες και λοιπά συνασπιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανασάκης ο πολιτευόμενος

    http://www.youtube.com/watch?v=HDFx-1vyy1Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν προσέξει κάποιος την πρόσκληση δεν υπάρχει πουθενά το όνομα Θανάσης Μάλλιος. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι οι "σύντροφοι" τον αποστράτευσαν και ετοιμάζεται σιγά-σιγά η διαδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Kakentrehis

    Poioi einai pali oi kalivopepedes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalivopepedes= ypsilovathma syndikalistika stelehoi synaspismou mi hesw, palia dekanikia tou panagopoulou sti g.e.s.e.e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oti kai na leme i alitheia einai oti o mallios exase apo tous kontotompouloliosides

    gia afto kai ton xlevazete tora

    diaforetika tha ton glifate opos exete synitheisi na kanete me tin eksousia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Den kserw ti lete eseis, alla egw exw th gnwmi oti o Mallios epitelese theio ergo...
    Apallakse tin poli apo th symfora pou legete Kontos.

    Den kserw pws ta katafere, alla bravo tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας μην ήταν μπουνταλάς ο Κόντος να σκοτωθεί να πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ σε τέτοιους καιρούς και να τρέξει να δηλώσει πως πάει με τον Κουβέλη στο ΠΑΣΟΚ και θα σου έλεγα εγώ αν ο Συνασπισμός θα κατέβαινε χώρια ή θα πατρονάριζε τον κάθε Μάλλιο...

    Εμείς μπορεί να κάνουμε λάθος...

    οι παροιμίες ποτέ!

    "ψηλός και μα...ας" λένε

    Η αλήθεια όμως είναι πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να απαλλαγούμε από μια καινούρια αύξηση 100% στα ανταποδοτικά...

    Και για αυτό τον ευχαριστούμε!

    Ας πηγαίνει τώρα ο "κρεμανταλάς" στους παπάδες να τον παρηγορήσουν... τόσα χρόνια πιστός χορηγός τους, έφερε και τον Βαρθολομαίο στην πόλη και κάποια εικόνα νομίζω που δεν τον έσωσε τον άπιστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλοί ενοχλούνται που ο Μάλλιος και οι δικοί του πέτυχαν ν'αφήσουν τους Κοντοβατίδηδες τρίτους και καταϊδρωμένους. Ακόμα θυμάμαι τον πανικό τους όταν ο γιατρός ανακοίνωσε συνδυασμό!!! Καλά να πάθουν τα τσιράκια των Κουβελοκύρκων του 1% πανελλαδικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελάτε ρε παιδιά, μη τα ρίχνεται στον Μάλλιο, ο άνθρωπος έχει πολιτικές θέσεις όπως και τόσοι άλλοι. Εγώ είμαι σίγουρος ότι π.χ. και ο Εφιάλτης, θα είχε κάποια άποψη για τα πολiτικά δρώμενα της εποχής, δεν μπορεί να έδωσε το Λεωνίδα έτσι για πλάκα. Ή δεν τον έκαναν Δήμαρχο κάπου ή γούσταρε masteroulides. Πως εμφνίστηκε την κατάλληλη (δις) στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην λάντζα του ΠΑΣΟΚ κοντοβατίδηδες και η λοιπή αυλή τους... εκεί στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ.

    Χωρίς ντροπή αλλά θα μου πεις καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...

    αλλιώς δεν θα υπήρχαν προδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασφαλώς και ο Εφιάλτης, θα είχε άποψη για τα πολιτικά δρώμενα της εποχής του.
    Αλλά αν, λ.χ. ο Μάλλιος εξακολουθεί να είχε τις ίδιες απόψεις που είχε και πριν και διεκδίκησε, όπως είχε κάθε δικαίωμα, την εκπροσώπηση της παράταξής του στο Δ.Σ. ενώ ο Κόντος προκειμένου να ξαγίνει δήμαρχος, όπως επίσης είχε κάθε δικαίωμα, συντάχτηκε με τους ΔυΝαμιΤιστές που «ήξεραν που είναι τα λεφτά», τότε ποιος είναι ο Εφιάλτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά ρε φίλε, από που είναι προδότες ο Κουβέλης ο Κόντος ο Βατίδης, ο Πουλάκης και οι άλλοι;!

    Αντίθετα αν το ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί μαζί τους θα το τραβήξουν σε αριστερές θέσεις όπως έγινε και στο δήμο...

    Ρώτα και τον Τριανταφύλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το παράξενο είναι ότι μπορεί να έχει τις ίδιες απόψεις αλλά τις θυμάται τις κατάλληλες στιγμές.
    Οταν πρόκειται να στρώσει το χαλί στον masterouli που δεν είναι παιδι του ΔΝΤ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ανώνυμος 8:47 πμ

    Μας δουλεύεις ρε φίλε; Για ξαναδιάβασε την δεύτερη παράγραφό σου. Πιστεύεις εσύ πως υπάρχει περίπτωση το σημερινό ΠΑΣΟΚ που βαδίζει χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη μπορεί να πάει αριστερότερα; Όσο για το Δήμο, πού ακριβώς είδες εσύ αριστερές θέσεις στην τετράχρονη θητεία των κοντοβατίδηδων; Αυξήσεις τρελλές στα δημοτικά τέλη είδαμε. Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ εκείνο που βλέπω είναι ότι οι κοντοβατίδηδες και όλοι οι σταλινοτσολιάδες που μεταλλάχτηκαν σε γλυφτρόνια του Πασοκ υπό την ...εμπνευσμένη καθοδήγηση των κυρκοκουβέληδων, έχουν σκυλιάσει κι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Σε μια ανάρτηση που αφορά τον 5ο στις εκλογές, τα posts έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το φαινόμενο παρατηρείται σε κάθε ανάρτηση που αφορά το ΣΥΡΙΖΑ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, τη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον ίδιο τον Μάλλιο προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσωπικά δεν ψήφισα στις εκλογές για λόγους ασθενείας. Ας μου επιτραπεί όμως μια γνώμη.

    Δεν καταλαβαίνω τις τους πείραξε που κατέβηκε ο κακομοίρογλου Μάλλιος μόνος του όταν οι ίδιοι εδώ και καιρό 1) τον είχαν ξεγράψει και 2) συμμάχησαν με το ΠΑΣΟΚ.
    Αν ήταν σωστοί και συμπαθείς ας έβγαιναν αέρα στον πρώτο γύρο και δεν είχαν ανάγκη το 6% του Μάλλιου που δεν αποτελείται μόνο από εν δυνάμει ψηφοφόρους του Κόντου. Θεωρώ δηλαδή ότι ακόμη και ο Μάλλιος να μην κατέβαινε έτσι και αλλιώς οι ψηφοφόροι του 6% του Μάλλιου θα ψήφιζαν Τομπούλογλου, Αποστολάκη ή Βαλασσά, οπότε μια ή άλλη θα ήταν για τον Κόντο.

    Παχυλοί τίτλοι από Βατίδη (Τυχαίο?? δεν νομίζω...) και Κωνσταντάτο (Ποιός Θανάσης???) σε εφημερίδα της πόλης μας, μόνο τον κόσμο εκνεύριζαν πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O ανίκανος πάντα σε κάποιον άλλο πρέπει να ρίξει τις ευθύνες...

    Όταν ο επικεφαλής Κόντος τσακώνεται συνέχεια με τον Ευαγγελινό για το ποιος είναι ποιο έξυπνος ή έκανε τα λιγότερα λάθη, τότε καταλαβαίνεις και το επίπεδο της ομάδας...

    Η δική μου γνώμη είναι πως ακόμη κι ο Ευαγγελινός είναι πιο έξυπνος από τον Κόντο, αλλά ο Κόντος έχει περισσότερα χρήματα και αυτό δημιουργεί χαμηλή αυτοπεποίθηση στον Ευαγγελινό!

    Αυτή η κόντρα δεν έκανε τον Ευαγγελινό αντιδήμαρχο και ακόμη δημιούργησε του κόσμου τα προβλήματα στο πνευαμτικό κέντρο όπου εκδιώχτηκαν άνθρωποι άξιοι όπως η Βάλια και ο Κανταρέλλης από τον Ευαγγελινό και μόνον έτσι έκανε χρέη προέδρου του...

    Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κόντος έβαλε μόνο στο θεωρούμενο λιγότερο σημαντικό νομικό πρόσωπο του δήμου την φιλαρμονική τον Ευαγγελινό επικεφαλής και το έκανε υπαβαθμίζοντας έναν άξιο μουσικό και δημότη τον Ντίνο Κυριαζή!

    Επίσης είναι γνωστό ότι με τον Ευαγγελινό δεν θέλει να συνεργαστεί κανείς γιατί θεωρούν ότι είναι "στόκος"

    Οπότε βγάλε συμπέρασμα από ποιο επίπεδο επιτίθενται στον δύσμοιρο Μάλλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρεπορτάζ, φωτογραφικό ή άλλο, δεν έχει από τη Συριζόπιτα; Εκτός αν δεν έγινε και τη στείλανε (την πίτα) στους ...μετανάστες της Νομικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάποιος από πάνω, σε κάποιο σχόλιο ανέφερε τους Κωνσταντάτο και Βατίδη και για τα άρθρα που γράφανε. Αλήθεια που είναι αυτοί; Στα αζήτητα της τοπικής πολιτικής ζωής. Έτσι απλά! Κι ούτε και νομίζω ότι θα ξανασχοληθεί ποτέ κανείς μαζί τους. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περίμενα κι εγώ να διαβάσω ρεπορτάζ απο την πίττα αλλά πού; Αλήθεια γιατί απαξιώνετε τον Μάλλιο και την παράταξή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ανώνυμος 12.20
    Σας αρέσει να προσβάλλετε, κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία σας. Οι άνθρωποι, κάποτε αρρωσταίνουν, (αν και κακώς, γιατί δεν ζήτησαν την άδειά σας). Όλοι εδώ μέσα προβάλλονται ισομερώς. Ποιον απαξιώνω; Ούτε ένα σχόλιο για το Θανάση Μάλλιο δεν "έκρυψα", ούτε ένα κόμα δεν αφαίρεσα. Είναι ντροπή να προσβάλλετε τον άλλο χωρίς λόγο. Τον απαξιώνω αν δεν πάω στην πίτα του, και μάλιστα λόγω ανωτέρας βίας; Είστε καθόλου σοβαρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ η αλήθεια

    Ζητώ συγγνώμη. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω. Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχατε ρεπορτάζ. Βλέπετε, μας έχετε ...κακομάθει. Και πάλι συγγνώμη και περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή