Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Από χθες υπήρχε "πολυκοσμία" στην περιοχή

Πολίτες, δημοσιογράφοι κλπ ως εδώ. Το όχημα της αστυνομίας δείχνει τα όρια των ερευνών. Γωνία Δεκελείας και Σαλαμίνος
Μιλήσαμε με περιοίκους στη Νέα Χαλκηδόνα, κι οι περισσότεροι μας είπαν ότι από χθες η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων ήταν ασυνήθιστα μεγάλη στην πόλη. Προφανώς γινόταν η
τελευταία επιθεώρηση πριν τη ημερινή επιχείρηση.

1 σχόλιο:

  1. Τρομοκράτες, έτσι είπαν στον άνδρα μου που γυρνώντας από τη δουλειά του (όπου απέξω υπήρχαν γύρω στους 70 αλεξίσφαιρους, σε στενό αδιέξοδο παράλληλο της Σόλωνος), προσπαθώντας να στρίψει για το σπίτι, τον ανάγκασαν να αλλάξει πορεία.
    Έτσι έχει καταντήσει η ζωή μας.
    Αλεξίσφαιροι στη δουλειά, αλεξίσφαιροι και στο σπίτι, παντού εμπόδια, ταραχές, έγκλημα, τρομοκρατία κάθε είδους, κακός χαμός.
    Και το χειρότερο, δεν υπάρχουν και ελπίδες για να φύγουμε τρέχοντας γι άλλη γη γι άλλα μέρη, μεγαλώσαμε πια και αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι, σε τί κόλαση έχει μετατραπεί η ζωή μας σε αυτήν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή